joi, octombrie 6, 2022
După ce a petrecut o săptămână disecând fiecare mișcare a lui Meghan Markle – de la felul în care ținea mâna soțului ei până la cutele de pe rochie – presa britanică pare să fi trecut la un subiect nou: soțul ei, Prințul Harry. Pe măsură ce doliu regal al Reginei Elisabeta continuă, zvonurile despre relația tensionată a lui Harry cu tatăl său cresc.
Potrivit unui nou raport al corespondentului regal al Daily Telegraph, Victoria Ward, prin intermediul Daily Beast, Charles a așteptat aproape două ore pentru a-i spune lui Harry că regina a murit și că este posibil să-l fi împiedicat efectiv pe Harry să-și vadă bunica pentru ultima dată la Balmoral.
Ward a raportat că Charles și-a sunat ambii fii devreme pe 8 septembrie pentru a-i duce la Balmoral să o vadă pe regina înainte de a muri, dar că Harry „a primit acel apel la ceva timp după prințul William”. Ea a sugerat că Harry nu a fost invitat să se alăture zborului privat al familiei regale către Scoția, ceea ce a însemnat că a trebuit să se chinuie pentru a-și lua propriul zbor spre Balmoral. Conform raportului, zborul lui Harry a decolat la 5:35 p.m. — la o oră după ce prim-ministrul Liz Truss fusese informat despre moartea reginei.
Charles nu i-a spus lui Harry despre moartea bunicii sale decât în jurul orei 18:25, cu cinci minute înainte ca familia regală să lanseze anunțul oficial. Și,  culmea, Ward a susținut că Harry nici măcar nu a apucat să-și vadă tatăl sau fratele când a sosit.
În mod clar, domnia regelui Charles a început excelent și a devenit mai dezordonat. În primul rând, lui Harry nu i s-a permis să poarte uniforma militară pentru a participa la serviciul de omagiu adus reginei Elisabeta – ceva ce doar el, un veteran real, și prințul Andrew, un presupus violator, au fost refuzați.
Apoi, rapoartele au declarat că el și Meghan au fost invitați să participe la o recepție a familiei regale pentru liderii mondiali la Palatul Buckingham duminică, 18 septembrie. Mulți au văzut invitația ca pe un gest de bunăvoință, până sâmbătă, când s-a anunțat că Ducele și Ducesa de Sussex au fost de fapt dezinvitați de un purtător de cuvânt al palatului care a spus că recepția a fost „pentru membrii lucrători ai familiei regale”.
Și toate acestea după ce regele Charles a decis că Harry ar putea să poarte uniforma militară pentru a participa la un priveghi sâmbătă seara, cu condiția de  a se scoate cifra regală „EIIR” al reginei din jacheta lui Harry.
O sursă a declarat pentru Sunday Times of London că Harry a fost „frânt” de această mișcare, în timp ce o sursă separată a declarat pentru Daily Beast: „A fost un obscur pentru Harry, deoarece lui Andrew i s-a permis să le poarte și nu mai era în serviciul Royal”.
Toate aceste gesturi au fost ca o răsucire a cuțitului în rană. Această afirmație a fost respinsă de fanii cu ochi de vultur care au remarcat pe Twitter că Harry nu purta cifrul regal „EIIR” în ziua nunții sale, deși l-a purtat atunci.
Toate acestea sună excepțional de meschin, dar au existat și rapoarte că Charles încearcă să-i reintegreze pe Harry și Meghan în familia regală.
Publicația OK a raportat că Charles „se gândește serios” să lase cuplul să fie membri ai familiei regale cu jumătate de normă.
Cu toate acestea, „Page Six” a raportat că Charles intenționează, de fapt, să-i îndepărteze pe Harry și Andrew, precum și pe Prințesa Beatrice, fiica cea mare a lui Andrew, din rolul de înlocuitori oficiali ai monarhului.
Deci, în funcție de cine întrebi, regele fie speră să-i convingă pe Harry și Meghan să se întoarcă la familia regală, fie planifică deja modalități de a-i distanța mai mult. Între timp, rapoartele sugerează că atât William, cât și Harry păstrează relațiile cordiale.
Înmormântarea Reginei Elisabeta a avut loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey. La scurt timp după aceasta, este așteptat ca Regele Charles să ia decizii oficiale cu privire la titlurile pe care le vor deține copiii lui Harry și Meghan, Archie și Lilibet, ceea ce, potrivit rapoartelor, ar putea lega sau rupe definitiv aceste relații de familie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private