Sari la conținut

Avertisment după ECLIPSA totală. Carmen Harra: Riscă să li se schimbe viața. Femeile sunt afectate în special

Sursă: Kanal D

Carmen Harra le vine în ajutor cetățenilor și le oferă câteva sfaturi pe care trebuie să le urmeze în urma eclipsei totale de soare.

Avertismentul lui Carmen Harra arată că eclipsa de soare este însoțită de momente mai puțin agreabile.

„Ultima eclipsă totală a fost în 2020, când Trump s-a uitat la eclipsă, iar viața lui s-a transformat într-un coșmar, cu toate acuzațiile și cazurile lui în tribunal. Mai mult, tot atunci a venit pandemia. Nu spun neapărat că o să se întâmple ceva rău, nu e sfârșitul lumii. E o energie, deci ne afectează. Te afectează pe moment, dar pot produce niște tulburări de tot felul”, a declarat Carmen Harra la Kanal D2.

Lumea este așa de încântată să admire cerul când se produc asemenea evenimente, pentru că nu este conștientă de felul în care le-ar putea transforma radical viața.

„Lor nu le spune nimeni că există aceste efecte secundare, consideră că e un efect extraordinar, foarte interesant de urmărit și că mai bine îl urmărești decât să stai în casă. Este o fascinație, nimeni nu privește din punctul metafizic, din punctul de vedere energetic, ei spun doar că e fascinant. Astronauții nu se mai întorc la fel, cei care merg în spațiu vor fi cu totul alte persoane. Noi trebuie să ne protejăm energetic, nu să ne expunem.”, a mai spus aceasta.

Avertisment după ECLIPSA totală. Carmen Harra: Riscă să li se schimbe viața

Așadar, Carmen Harra declară că în acest moment are o stare de neliniște, întrucât lucrurile nu stau prea bine în întreaga lume.

„Da, riscă să li se schimbe viața. Nu ne jucăm cu lucrurile acestea, pentru că nu le înțelegem semnificația. Femeile sunt afectate în special de lună, dar pot să spun 100% că e un lucru să folosim energia lunară în favoarea noastră și este alt lucru când energetic, soarele e total acoperit. Am o strângere de inimă, pentru că văd ce se întâmplă în lume, e o revoluție generală fără să ne dăm seama.”, a continuat Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel