Sari la conținut

Avertisment major pentru o zodie. Va suferi enorm. Are de plătit o datorie karmică

Din cuprinsul articolului

Avertisment major pentru o zodie. Unul din nativii zodiacului trebuie să-și plătească datoria față de o fostă mare iubire, cineva apropiat sau o cunoștință din trecut, căreia i-a produs multă suferință. 

Karma reprezintă cauza și efectul a tot ceea ce se petrece de-a lungul unei vieți. Se spune că dacă ai realizat fapte bune, la un moment dat vei primi din belșug aceeași răsplată. Fiecare se naște cu o încărcătură energetică aparte, dar și cu o anumită lecție pe care trebuie să o descopere. Astfel de datorii există pentru fiecare zodie și nimeni nu poate scăpa fără a oferi ceva la schimb.

Totuși, zodia care va rezolva problemele din trecut, odată cu lecția karmică pe care o va plăti, în această perioadă, este vărsătorul.
Vărsătorul (20 ianuarie – 20 februarie) se va vedea pusă în fața faptului împlinit. Nativii acestei zodii se diferențiază de restul nativilor din zodiac datorită personalității extrem de nonconformiste și libertatea de gândire. Din acest motiv, Vărsătorii tind să rănească persoanele din jurul lor la aceiași intensitate în care le fac bine.

Vărsătorii încep un nou capitol

Dorința de a acționa conform propriilor sale nevoi, credințe și valori i-au determinat pe majoritatea dintre ei să rănească persoanele dragi, însă acum a venit momentul să dea socoteală pentru lacrimile acestora.

Astrologii avertizează că un nou capitol în viața lor este pe cale să înceapă, însă nimic nu se va schimba atât timp cât nu plătesc pentru faptele lor. Indiferent de faptele din trecutul lor, cel mai bun sfat este să îndrepte răul făcut și să facă pace cu ceilalți. Dacă încăpățânarea își va spune cuvântul, Vărsătorii nu vor face altceva decât să forțeze mâna destinului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel