Sari la conținut

Avertisment RUNE 5 decembrie: Această zodie are bani de DAT. Mihai Voropchievici: A venit momentul să…

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
mihai voropchievici

Avertisment RUNE 5 decembrie: Această zodie are bani de DAT. Mihai Voropchievici: A venit momentul să…

Ziua de 5 decembrie se anunță a fi una extrem de favorabilă pentru mai multe zodii. Balanțele și Capricornii vor primi bani, iar Taurii și Scorpionii încep un drum nou.

Pe de altă parte, pentru Pești a venit scadența, iar Leii nu se pot concentra

Este momentul ca trecutul să fie lăsat în urmă, numai în felul acesta zodiile vor putea vedea transformările din prezent.

Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru nativii celor 12 zodii, pentru ziua de 5 decembrie, potrivit fanatik.ro.

Avertisment RUNE 5 decembrie: Berbec- Energie

Debordezi de energie la început de săptămână și ești gata să duci la bun sfârșit toate obiectivele pe care le țintești de ceva vreme.

Taur- Drum nou

Schimbările nu mai întârzie să apară și se observă pentru prima oară în starea pe care o ai. E momentul să mergi pe alt drum, unul nebătătorit.

Gemeni- Imaginație

Profită de această zi pentru a pune la bătaie imaginația și creativitatea. E posibil să iasă proiecte frumoase pe termen lung.

Avertisment RUNE 5 decembrie: Rac- Lasă trecutul în urmă

Eliberează-te de trecut și de neplăcerile pe care le-ai cărat până acum. Astrele te îndeamnă să scapi de povara care te macină.

Leu- Lipsa concentrării

Se anunță o zi în care nu reușești să te concentrezi deloc și poți faci greșeli, în special în domeniul profesional. Ai mare grijă!

Fecioară- Timp cu prieteni

Astrele se aliniază și aduc o zi binecuvântată, cu timp de calitate petrecut cu persoana iubită sau cu cercul de prieteni.

Avertisment RUNE 5 decembrie: Balanță- Bonus financiar

Norocul este de partea ta și aduce un bonus financiar. Este o sumă binevenită înaintea sărbătorilor de iarnă.

Scorpion- Schimbare

Se deschide o nouă ușă, dar pentru asta trebuie să muncești din greu și să faci unele sacrificii. Ești pregătit să faci acest pas?

Săgetător- Lasă supărarea

E foarte important să vezi imaginea de ansamblu și să nu mai cauți nod în papură. Fii mai optimist și mai sigur pe tine.

Avertisment RUNE 5 decembrie: Capricorn- Venit suplimentar

Investești în pasiunea ta și asta nu poate decât să aducă beneficii. În sfârșit, te bucuri de un venit suplimentar.

Vărsător- Răsfăț

Este o zi numai bună pentru a te răsfăța și pentru a face lucruri pentru tine, pentru a te simți mai bine în propria piele.

Pești- Bani de dat

A venit momentul să tragi linie și să dai înapoi sumele de bani pe care le-ai împrumutat de la prieteni sau familie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel