Sari la conținut

Baba Vanga: Anul în care Universul va dispărea

Baba Vanga, clarvăzătoarea numită drept Nostradamus din Balcani, a lăsat în urma sa o serie de profeții incredibile în ceea ce privește viitorul omenirii. Unele dintre ele s-au adeverit!

Baba Vanga a murit în urmă cu mai bine de 25 de ani, dar de-a lungul timpului și cu mult înainte, și-a demonstrat abilitățile dincolo de comun. Descoperă aici 5 dintre cele mai surprinzătoare profeții ale sale.

În toate epocile au existat oameni care au pretins că sunt clarvăzători. Unii cred că sunt capabili să vadă viitorul și să lase diverse predicții pentru lume.

Una dintre aceste persoane a fost Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga. Ea a fost una dintre cele mai renumite clarvăzătoare din ultima vreme.

Această clarvăzătoare s-a născut în Bulgaria la 31 ianuarie 1911. La vârsta de 12 ani, din cauza unei tornade care i-a umplut ochii cu nisip, și-a pierdut vederea, dar de atunci a început să vadă viitorul prin viziuni și voci din „altă dimensiune”.

Faima sa a atras chiar atenția psihiatrilor, care prin studii științifice au ajuns la concluzia că aproximativ 80% dintre predicțiile lui Vanga s-au dovedit a fi corecte.

Baba Vanga: Anul în care Universul va dispărea

Multe dintre profețiile acestei mistice au fost compilate de adepții ei, deoarece ea nu a învățat să scrie. De altfel, Vanga, care era și vindecătoare, a lăsat predicții până în anul 5079, în care a anunțat că universul va dispărea.

Iată ce se va întâmpla în viitor și cum arată previziunile făcute pe ani, după cum s-a arătat în emisiunea ”Voi cu Voicu” de la Antena 3:

2023 – Orbita Pământului se va schimba ușor.

2025 – Europa va fi pustiită.

2028 – Se va dezvolta o nouă sursă de energie. Foametea nu va mai fi o problemă.

2033 – Gheața de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creștere.

2046 – Clonarea va fi foarte accesibilă.

2076 – Lumea va fi condusă din nou de comuniști.

2084 – Va avea loc renașterea naturii.

2088 – O nouă boală va lovit planeta. Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde.

2097 – Boala va fi vindecată.

2100 – Soarele făcut de mâna omului va lumina partea întunecată a Planetei.

2111 – Oamenii vor deveni roboți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel