Sari la conținut

Horoscop mistic. Ce putere ai în funcție de zodie!

astrologie

Din cuprinsul articolului

Horoscop mistic. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit ce putere secretă are fiecare nativ, pe care i le conferă însuși Universul.

Horoscop Berbec. Ei sunt deschizătroii de drumuri. Își vor folosi întotdeauna puterea luminii pentru a depăși obstacolele. Vor avea nevoie de ea în permanență pentru a-și elibera mintea de gânduri negative. Berbecul primește o forță prin culoarea roșie.

Horoscop Taur. Se regenerează numai în contact cu natura. Ei sunt mari iubitori de natură și de artă. Așa uităm de toate și de încărcăm de energie pozitivă.

Horoscop Gemeni. Sunt explozivi, volatili, plini de viață. Au nevoie de conectarea cu universul. Obțin acest lucru prin ceea ce fac. Își lasă amprenta în arta cu mâinile, arta dansului, arta cântecului. Tot ce înseamnă artă pentru el e un mod de exprimare, de încărcare. Puterea lor senzorială este fantastică.

Horoscop Rac. Nu face altceva decât să se încarce de la planeta care îi guvernează zodia: Luna. E planeta misterelor. Racii de multe ori sunt toropiți de forța Lunii. Mai ales când e Lună plină, ei sunt terminați, nu pot să doarmă. La Luna Nouă folosesc toate oportunitățile.

Horoscop Leu. Se încarcă energetic și își rezolvă toate problemele cu forța unor mantre pe care și le stabilește el. Sunt cuvinte sau versuri cu o forță extraordinară. Rezonanța energetică a cuvintelor asupra Leului este extraordinară.

Ce putere ai în funcție de zodie!

Horoscop Fecioară. Puterea proiecției, a ceea ce înseamnă a orienta un gând, un lucru. Iubitorii aceștia de detalii, de lucruri bine făcute își pot proiecta dorințele. Ei folosesc de multe ori forța gândului proiectându-și acele dorințe pe care vor să și le îndeplinească. Își pot imagina cum energiile negative pleacă de lângă ei, cum toate lucrurile benefice vin asupra lor. Au o forță extraordinară, sunt foarte imaginativi.

Horoscop Balanță. Haosul îi dezechilibrează. Ei trebuie să aibă ordine, disciplină, se pot concentra prin hipnoză, prin meditație. Starea de concentrare e punctul cel mai important al lor.

Horoscop Scorpion. Ei se vindecă prin dragoste. E cea mai iubăreață zodie. Iubirea, grija față de alte persoane îi hrănește pe ei.

Horoscop Săgetător. Ei pot trăi din haos, așa se regenerează. Nu stau să se gândească foarte mult în timpul haosului. Ei atunci își pot face timp pentru ei. Ordinea îi omoară.

Horoscop Capricorn. Ei sunt cu puterea ritualului. Sunt total opuși față de Săgetători. La ei trebuie să fie totul la dungă, programat, planificat, să nu se grăbească. Trebuie să ai un motiv întemeiat ca să le schimbi planurile.

Horoscop Vărsător. Au puterea dăruirii. Dar le place să și obțină avantaje în urma dăruirii. Nu trebuie să ne gândim numai la daruri materiale. Poți să duriești timp, atenție, dragoste.

Horoscop Pești. Au puterea clarității. La ei trebuie să fie totul clar, altfel sunt dezamăgiți și se ascund, a spus Mihai Voropchievi la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel