sâmbătă, octombrie 1, 2022

Baba Vanga. Predicțiile din 2022 care au devenit realitate. Ce s-a întâmplat în Marea Britanie?

Cu toate că este adesea ironizată, predicțiile Babei Vanga pentru anul 2022 continuă să surprindă pe măsură ce încep să se dovedească corecte.

Una dintre numeroasele afirmații făcute înainte de moartea ei în 1996, a fost seceta care a lovit Marea Britanie în 2022. Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale (DEFRA) a confirmat că anumite părți ale Regatului Unit vor fi mutate în stare de secetă.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Predicțiile Babei Vanga din 2022 au devenit realitate. Ce s-a întâmplat în Marea Britanie?

Restricțiile din zonele afectate de secetă ale țării vor depinde de fiecare companie locală de apă, dar este posibil să includă închiderea canalelor pentru bărci, interzicerea conductelor și măsuri suplimentare pentru protejarea faunei sălbatice.

Marea Britanie nu este singura țară care dovedește că misticul bulgar are dreptate, Italia se confruntă și cu cea mai gravă secetă din anii 1950.

Potrivit dailystar, co.uk, Baba Vanga avea și alte pretenții mai sălbatice pentru anul următor, inclusiv că extratereștrii vor sosi pe un asteroid și că realitatea virtuală va ocupa lumea.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Se spune că Vanga a lăsat predicții pentru fiecare an până în 5079, iar dintre acele mii de predicții, una a devenit foarte precisă.
Inundațiile și secetele au fost prezise pentru acest an pe tot globul, iar acele previziuni se pare că s-au adeverit.

Vanga prezisese anterior moartea Prințesei Diana, atentatele teroriste 9/11 din America și multe altele.

Clarvăzătoarea prezisese inundații în anumite părți ale Asiei și Australiei, precum și o secetă pentru Marea Britanie în acest an, ambele predicții devenind realitate.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Australia a trebuit să facă față inundațiilor în acest an, în timp ce Marea Britanie se confruntă cu secete în sud-vestul, centrul și estul Angliei.

Cine a fost Baba Vanga

Celebra clarvăzătoare bulgăroaică Baba Vanga și-a câștigat faima similară cu ghicitorul Nostradamus pentru predicțiile ei infame despre ceea ce s-ar întâmpla în viitor.

Vanga s-a născut în 1911 și, în ciuda faptului că s-a stins din viață în 1996, ea încă face prima pagină a ziarelor în fiecare an cu profeții de dincolo de mormânt.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Când era încă în viață, Vanga a vorbit despre viața ei, despre care a spus că a fost complet schimbată în copilărie când, din senin, o tornadă ar fi ridicat-o de pe pământ. A fost găsită după o lungă căutare, martorii descriind-o ca fiind foarte speriată, iar ochii îi erau acoperiți de nisip și praf.

Deoarece familia ei avea suficienți bani doar pentru o operație parțială, Vanga și-a pierdut vederea – totuși, a fost înzestrată cu puterea de a vedea în viitor, cel puțin conform mărturiei sale.

Te-ar mai interesa: Azi puteți admira mașinile lui Ceaușescu și ale șt...

Ea a lăsat în urmă predicții care durează până în anul 5079, când crede că lumea se va sfârși.

Deși multe dintre intuițiile ei au fost cu totul neînțelese, unele dintre ele s-au adeverit cu o acuratețe șocantă.

Vanga a spus în 1989 că America va fi lovită de două „păsări de oțel” într-un atac terorist din 2001. Mulți au interpretat asta ca o referire la atacurile din 11 septembrie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private