vineri, septembrie 30, 2022

Profetul de la Maglavit, mesaj pentru români, în 1936: „Doi ani, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală. Românii vor pleca din țară cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin”.

S-a spus că românii n-au cunoscut mari profeţi. Cu toate acestea, au existat câţiva semnificativi, iar unul dintre aceştia a fost ciobanul Petrache Lupu.

Sunt mulți care îl consideră un om simplu, naiv, curat sufleteşte, care a generat un fenomen religios fără precedent în România, dar sunt și oameni care spun că este vorba doar de o înșelăciune.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

PORTRET: Petrache Lupu şi „minunea” de la Maglavit | Agenția de presă Rador

S-au îndeplinit previziunile ciobanului Petrache Lupu, omul care a pretins că a vorbit cu Dumnezeu?

Odiseea lui Petrache Lupu este cunoscută, precum şi tot ce s-a petrecut la Maglavit după ce el s-ar fi întâlnit cu Moşu’. Minune ori puterea credinţei? Cert e că, înainte de război, Maglavitul a devenit loc de pelerinaj pentru toată Europa. Ce se ştie mai puţin este modul în care autorităţile comuniste au încercat să-l strivească pe prooroc şi să înăbuşe fenomenul religios generat de el.

Petrache Lupu, ciobanul din Maglavit care a pretins că a vorbit cu Dumnezeu, a murit în anul 1994. S-a născut în anul 1907, deci a trăit ambele războaie mondiale, a trăit sub toate guvernările, inclusiv sub comunişti.
Înainte de muri, le-a spus oamenilor să se roage, pentru că răul o să vină peste România, întrucât conducătorul a fost omorât de Crăciun. Tot referitor la români, Petrache Lupu a mai spus:

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

“Dacă nu vă pocăiți, din steaua mare care vine de la Răsărit va curge mult sânge pe pământul ăsta și va fi foamete mare și multă suferință”.

Petrache Lupu a mai spus că “Dacia va redeveni centrul spiritual al lumii”.

Povestea lui Petrache Lupu, ciobanul care a vorbit cu Dumnezeu. Minunile de la Maglavit - Rețete și vedete

 

Mulţi credeau că profetul de la Maglavit este omul lui Dumnezeu, cel care vindeca boli incurabile

In acea vara a anului 1935, vestea ca Dumnezeu s-a coborat pe pamant, aratandu-i-se unui cioban de la Maglavit, s-a intins, in cateva zile, in tot Baraganul, din sat in sat si din catun in catun, pana a ajuns mai departe, in Moldova si Transilvania, ba chiar pana in Maramures. Oamenii au inceput sa coboare de peste tot la campie, pe malul Dunarii, sa il asculte pe Petrache Lupu si vorbele ce ii erau transmise de Dumnezeu. Pe jos, prin colbul Baraganului, sau in carute venite din inima muntilor, oamenii se intovaraseau pe drum si curgeau cu totii, cu sutele, cu miile, in acel sat necunoscut, numit Maglavit.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Unii veneau din credinta, altii ca sa se vindece de vreo infirmitate trupeasca sau sufleteasca, altii sa asculte cuvintele lui Dumnezeu, rostite prin gura acelui cioban. Cu totii veneau si dormeau, se rugau si sarutau pamantul pe unde Dumnezeu zburase alaturi de Petrache Lupu. In doar cateva saptamani, islazul unde Petrache isi pastea oile a devenit neincapator pentru multimile venite sa il asculte.

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

La scurta vreme, in Maglavit au inceput sa se petreaca minuni. Oamenii cu suferinte sufletesti sau trupesti isi aflau vindecarea, si vestea lor aducea puhoaie de lume in lunca Dunarii. Oamenii faceau donatii, se strangeau gramezi de bani. Banii erau pusi in saci si sacii incarcati in carute, ce porneau incolonate, in pasul domol al cailor, spre Craiova, unde erau depusi la banca. Cu acei bani s-a inceput construirea unei biserici, exact pe locul unde i s-a aratat Dumnezeu lui Petrache Lupu. S-a inceput constructia de case pentru pelerini, de bai publice si toate celelalte trebuincioase multimilor ce veneau fara oprire.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Petrache Lupu a profetit dupa ’89 ca „O sa vina raul peste tara” pentru ca romanii si-au impuscat conducatorul de Craciun. Petrache a minunat Securitatea. Le-a pornit maşina cu o rugăciune şi apoi s-a lăsat în voia destinului. Nu s-a opus fatalităţii, deşi putea s-o facă. Aşa spun oamenii care au văzut minunea. Mulţi credeau că el este omul lui Dumnezeu, cel care vindeca boli incurabile şi prezicea viitorul.

Cum a murit Petrache Lupu, omul care a vorbit cu Dumnezeu la Maglavit?

Profeție pentru tomâni, în 1936: „Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Va fi foamete mare și multă suferință”

Profeția făcută de Petrache Lupu la Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului din 1 octombrie 1936 este mai puțin cunoscută.

Cu toate acestea, această profeție pare că descrie starea de fapt a acestor zile în care trăim. Este incredibil cum un om simplu, neștiutor de carte a descris cu aproape un secol în urmă nu numai pandemia cu noul coronavirus (care va ține doi ani), dar si situatia politica actuală și cu războiul din Ucraina.

„Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor.

Se vor băjeni ( vor părăsi țara, n.red.) cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin.

Petrache Lupu, legionarii şi Carol al II-lea

Profetul de la Maglavit: „Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinse de o nouă boală”

Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie.

Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor.

Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private