Sari la conținut

Baba Vanga, previziuni șoc pentru 2024. Avertisment la nivel mondial: asasinate și atacuri teroriste

Predicitii Baba Vanga
Sursa foto: doctorulzilei.ro
Baba Vanga. Află în ce an a prezis Sfârșitul Lumii

Baba Vanga a devenit extrem de cunoscută pentru acuratețea prezicerilor sale, vorbindu-se despre ea drept „Nostradamus din Balcani”. Bulgăroaica Vangeliya Pandeva Gushterova susținea că primește informații divine și poate prezice viitorul, inclusiv evenimente de după moartea ei.

Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută în popor ca Baba Vanga, născută în 1911 și moartă în 1996, avea abilități profetice. Oarbă din copilărie, clarvăzătoarea bulgară a putut să vadă ce se va întâmpla în viitor, „puteri” pe care le-a atribuit unei tornade care a lăsat-o oarbă.

Astfel, clarvăzătoarea din Bulgaria ar fi prezis 9/11 și pandemia de Covid-19, moartea Prințesei Diana sau scufundarea submarinului rus Kursk. Ea și-ar fi prevăzut chiar propria moarte la 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

Baba Vanga a prezis că Apocalipsa va avea loc în 5079, conform Daily Mail. Înainte de sfârșitul lumii, a anticipat și unele evenimente nefericite.

Europa va deveni majoritar islamică, iar în 2066, Statele Unite vor asedia Roma, capitala Italiei, folosind o armă numită destructor de mediu”, care ar putea îngheța tot ce-i stă în cale.

Baba Vanga, previziuni șoc pentru 2024. Avertisment la nivel mondial: asasinate și atacuri teroriste

  1. Sfârșitul lui Putin?

Vanga a prezis o tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin de către un conațional.

  1. Atacurile teroriste și biologice

Ea a avertizat cu privire la creșterea atacurilor teroriste în Europa, precum și a prezis că o „țară mare” va efectua teste sau atacuri cu arme biologice în 2024.

  1. O criză economică uriașă în 2024

Se pare că va avea un impact asupra economiei globale anul viitor, creșterea nivelului datoriilor și escaladarea tensiunilor geopolitice fiind factori majori.

  1. Probleme meteorologice

Ea a prezis că vor fi evenimente meteo terifiante și dezastre naturale.

  1. Mai multe atacuri cibernetice

Va fi o creștere a atacurilor cibernetice. Hackerii „avansați” vor viza infrastructura crucială, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, reprezentând o amenințare pentru securitatea națională.

  1. Descoperiri medicale

Nu totul este nenorocire și întuneric. Vanga a spus că vor exista noi tratamente pentru boli incurabile, inclusiv Alzheimer și cancer în 2024.

  1. Revoluție tehnologică

De asemenea, ea a prezis că va exista o descoperire majoră în calculul cuantic.

Înainte de moartea ei, Vanga a prezis și rezolvarea crizei foametei în lume între 2025 și 2028, revenirea comunismului până în 2076 și că omenirea va ajunge la călătoria în timp în 2304.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: