Sari la conținut

Balul Bucuriei, evenimentul caritabil care va asigura 1000 de ore de terapie pentru copiii din centrele Autism Voice

Balul Bucuriei este evenimentul la care Fundația Nadia Comăneci și-a trimis copiii să danseze pentru o cauză atât de nobilă, bucurându-i pe cei peste 180 de participanți.

Virgil Muntenu, Vicepreședintele Fundației Nadia Comăneci, ne-a spus: ”Ne bucurăm că putem să oferim un mic sprijin pentru  copiii cu autism și familiile lor. Micii noștri dansatori, instruiți de Viviana, au răspuns cu mare entuziasm invitației de a fi alături de acești copii care au nevoie de ajutor și înțelegere!”. Fundația Nadia Comăneci este deosebit de implicată în proiectele caritabile, marea fostă sportivă dorind să ajute cât mai multe suflete mai puțin norocoase.

Autism Voice, asociația care sprijină copiii cu autism din România de mai bine de 11 ani, a reușit să colecteze donații în valoare de peste 21.000 (21.752) de euro, în cadrul evenimentului caritabil “Balului Bucuriei”, ediția a IV-a. Suma se va transforma în peste 1000 de ore de terapie gratuită pentru copiii și tinerii din cele două centre Autism Voice și în programe gratuite de susținere pentru cei mici și părinți.

Citeste si:

„Suntem mai mult decât mulțumiți de faptul că, an de an, reușim să adunăm în urma balului și mai multe fonduri pentru copiii cu autism aflați în grija asociației. Acest lucru ne dă speranță și ne face să ne dorim și mai mult, să fim și mai determinați în toate activitățile pe care le organizăm pentru a asigura cât mai multe terapii micuților cu tulburări din spectrul autist. Ne bucură faptul că ne-am atins obiectivul pe care ni l-am propus odată cu organizarea celei de-a 4-a ediții a balului. Așadar, spre deoserbire de anii trecuți, din fondurile strânse acum, vom asigura 1040 de ore de terapie gratuită pentru cei 20 de copii cu autism cazuri sociale din centrele noastre, vom putea evalua și diagnostica gratuit 150 de copii și vom pregăti 150 de părinți în procesul de recuperare a copiilor cu autism”, a explicat Anca Dumitrescu, președintele Autism Voice.

Cei peste 180 de participanți prezenți la eveniment s-au bucurat de momente artistice inedite. Feli i-a încântat cu un concert caritabil live, plin de emoție, iar copiii de la Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog au stârnit zeci de aplauze prin gingășia dansurilor pe care le-au pregătit pentru Balul Bucuriei.

Momentul culminant al serii a fost licitația de vinuri de colecție susținută de somelierul premiat internațional, Julia Scavo, și Președintele Asociației Somelierilor din România, somelierul Florin Voica. Publicul a fost mai mult decât fascinat să afle poveștile cu aromă de vin ale fiecărui sortiment în parte.

Seara s-a încheiat cu o tombolă caritabilă în urma căreia cei mai norocoși participanți au câștigat  cele mai noi publicații cu autograf de la scriitorii contemporani: Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adameșteanu, Ana Blandiana, Stelian Tănase, Dan Lungu, Tia Șerbănescu și Gabriel Liiceanu. Balul Bucuriei este organizat în parteneriat cu Palatul Bragadiru și Backstage Production Group.

Ediția a IV-a a Balului Bucuriei a fost găzduită de Mihaela Tatu și a avut loc pe 17 septembrie, la Palatul Bragadiru.

Evenimentul a fost sponsorizat de: Schneider și  Nei (Gold), Electronic Design & Consulting Group (Silver),  Asociația Viitor pentru Tine, Gleeds și Ariston (Bronz).

Partenerii Balului Bucuriei au fost: Maspex, Ioana Arsenie Trusted Advisor, DpD România, Leader Team Global Insurencer Broker, Blu Party, Teodora Ionașcu și Asociații, Ramada, Bistro Dorobanți, Fundația Nadia Comăneci, Unikt Media, Aky DJ Music, Via Viticolă, Dans cu Vivi, Nummo și Casa de Flori.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.