Sari la conținut

Bani de la stat: românii care pot primi până la 20.000 de euro. Cum te poți afla printre cei 5000 de beneficiari?

Bani de la stat
Sursă foto: Playtech

„Programul de reînnoire a Parcului Național de tractoare și mașini agricole”, cunoscut sub numele de „Stimulentul pentru casarea tractoarelor”, a fost conceput pentru a oferi vouchere de 20.000 de euro pentru 5.000 de fermieri. Aceste fonduri pot fi folosite pentru achiziționarea de tractoare sau echipamente noi. Vestea semnificativă a fost anunțată de ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

”Tractoare noi pentru fermieri! Începe Programul Rabla! Împreună cu Ministerul Mediului am lansat Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole, care a fost aprobat în şedinţa de Guvern”, a transmis ministrul Florin Barbu pe Facebook.

Cei 5.000 de fermieri vor trebui să se înscrie în acest program pentru a-și cumpăra un tractor nou.

”5.000 de fermieri vor putea beneficia de acest program şi vor primi vouchere de 20.000 de euro pentru achiziţionarea de tractoare sau alte utilaje noi, iar bugetul alocat pentru acest program este de 100 milioane euro”, a completat ministrul, conform Observatornews.ro.

Programul “Rabla pentru tractoare și mașini agricole” 2024
Sursă foto: Antena 3

Totodată, ministrul Florin Barbu le-a reamintit fermierilor că el și partidul său și-au respectat angajamentul de a susține agricultura.

De asemenea, Marcel Ciolacu anunța că Guvernul va finanța prin Fondul pentru mediu acest program ”Rabla pentru tractoare”.

De acest program vor beneficia micii fermieri, însă aceștia trebuie să își pregătească dosarul înainte de a primi acești bani. Cel mai probabil informațiile complete vor fi făcute publice de către Ministerul Agriculturii în următoarele zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel