joi, septembrie 29, 2022

Teroarea unui medic după ce s-a împrumutat la cămătari. Prețul pe care a fost obligat să îl plătească este mare. 

Timp de doi ani, un medic din Capitală a fost șantajat de cămătari pentru un împrumut de 2500 de euro. Suma pe care a fot obligat să o plătească este mare, raproximativ 11.000 de euro.

Teroarea unui medic. Prețul care l-a plătit după ce a luat bani de la cămătari

În urmă cu doi ani, medicul ar fi împrumutat de la bărbat suma de 2.500 de euro. Acesta a fost nevoit însă să dea înapoi 5 mii de euro şi aproape 30 de mii de lei. Sub ameninţări medicul a plătit dobânzi de două ori mai mari faţă de valoarea împrumutată.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Mandat de percheziție

Ieri, 17 august 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, pentru probarea activității infracționale ale unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și distrugere.

medici

Medic, AMENINŢAT de cămătari

În fapt, în perioada aprilie 2020 – prezent, un bărbat, care i-ar fi dat persoanei vătămate, cu titlu de împrumut, 2.500 de euro, ar fi pretins și primit înapoi de la aceasta aproximativ 5.000 de euro și 29.500 de lei, reprezentând banii împrumutați și dobânzi.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Amenințări pentru medic

Cel în cauză ar fi recurs la amenințări, pretinzând sume ce ar reprezenta alte dobânzi ale sumei împrumutate inițial.
De asemenea, din datele și probele administrate în cauză, de către polițiștii din cadrul Secției 4, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul l-ar fi instigat pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, să distrugă autovehiculul persoanei vatămate, reținându-se următoarea situație de fapt:

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

  • la data de 29 mai, ar fi provocat distrugeri unor elemente de caroserie aferente autoturismului persoanei vătămate, constând în aceea că ar fi scris cu un spray de culoare albă „DATOR!”;
  • la data de 7 iunie, ar fi aruncat o substanță vâscoasă, de culoare galbenă, pe autoturismul persoanei vătămate, distrugând astfel mai multe elemente de caroserie.

Astfel, au fost puse în aplicare un mandat de percheziție domiliciliară și un mandat de aducere, cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor fiind conduse la audieri și reținute pentru 24 de ore.Totodată, în cursul zilei de ieri, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost prezentat în fața instanței, față de acesta fiind luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, iar față de bărbatul în vârstă de 33 de ani, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorulu 1 au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și distrugere.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private