luni, iulie 4, 2022

Ca oameni, noi trăim în două lumi. Există viața exterioară, de după serviciu, cea în care călătorim alături de familie și prieteni. Și mai este lumea minții și a imaginației. Este o realitatea virtuală, care chiar poate apărea și în care te simți foarte real. Când e vorba de emoțiile tale, lumea virtuală a minții tale poate fi încă și mai reală.

Dacă vrei să aduci în viața ta și mai mare fericire și împlinire, multe indicii te vor îndruma să faci schimbări în lumea ta exterioară. Totuși, schimbările petrecute în realitatea virtuală a minții tale sunt cele care vor avea impact de durată asupra fericirii și împlinirii tale.

Te-ar mai interesa: Soția unui cunoscut sportiv rupe tăcerea: „Soțul m...

Îndemnurile de a-ți descoperi pasiunile și de a-ți desăvârși țelurile te vor conduce spre fericire.

Dacă nu conștientizezi că realitatea virtuală a minții îți afectează emoțiile, s-ar putea să rămâi la fel de pustiu și deziluzionat. Recunoașterea Rolului Minții tale poate fi un exercițiu dificil, atâta timp cât mulți factori ar indica nevoia schimbării vieții exterioare, pentru a atinge fericirea, potrivit psihologului Gary van Wamerdam.

CE NU VREA MINTEA TA SĂ CONȘTIENTIZEZI

Mai toți am auzit zicala „Banii nu aduc fericirea”. Uneori, nici oamenii nu ți-o aduc, așa că va trebui să te faci singur fericit.

Te-ar mai interesa: Vești despre românca ucisă de un rechin. MAE: Se a...

Foarte puțini oameni îți vor spune cum. Mintea ta va corela fericirea cu succesul și împlinirea în lumea externă. Așa își propune mintea să te ghideze.

FERICIREA ȘI NEFERICIREA SUNT CREATE ÎN INTERIORUL TĂU

Cum percepi TU fericirea, împlinirea, satisfacția nu e un rezultat al succesului, eșecului sau al altor factori externi. Fericirea și împlinirea sunt determinate de opiniile și credințele tale în realitatea ta virtuală, legată de succes și eșec. Până la urmă, succesul și eșecul sunt doar niște etichete descriptive proiectate de minte. Se pot schimba, odată cu timpul sau perspectiva.

Te-ar mai interesa: Tudor Ciuhodaru: măsuri de prim ajutor în cazul în...

SCHIMBAȚI-VĂ PRIORITĂȚILE

În funcție de cât e de important e pentru tine să fii fericit, e posibil să ajungi la concluzia că e mai important să-ți schimbi opiniile, credințele și temerile decât țelurile. Fără a face o schimbare în realitatea virtuală a minții tale, succesul va fi neîncărcat emoțional și vei rămâne cu întrebarea: Asta e tot ?

MĂSURA SUCCESULUI ESTE FERICIREA EMOȚIONALĂ

Te-ar mai interesa: Ulei de măsline pe piele. Medic român: Nu faceți d...

Poți avea succes în domeniul tău, poți face mulți bani și poți fi apreciat. Dar dacă lumea interioară a imaginației tale va spune că nu ești suficient de bun, vei auzi în cap numai poveștile eșecului tău. Vei simți în tot corpul emoțiile eșecului.

NU E UȘOR SĂ-ȚI SCHIMBI MODUL DE A GÂNDI

E un lucru dificil să schimbi șabloanele minții tale. Realitatea virtuală a minții e vie. Și caută să se conserve.

Te-ar mai interesa: Alimente care pot ajuta la scăderea riscului de ca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private