Sari la conținut

Bărbat, de 55 ani, paralizat! Efectul neașteptat al vaccinului. Medicii nu au nicio explicație

deficit vitamina b12
Sursă foto: pixabay
lipsa nutrienti in organism

Din cuprinsul articolului

Efecte vaccin. Un bărbat în vârstă de 55 de ani din India, care a rămas paralizat după un accident produs în 2017, susține că a început să meargă, după ce a făcut vaccinul anti-Covid, lucru care nu poate fi explicat deocamdată de medici.

Mai mult, bărbatul nici nu mai putea să vorbească în urma accidentului, iar după vaccin a început și să vorbească, notează Mirror.

Dularchand Munda, în vârstă de 55 de ani, a fost rănit grav la coloana vertebrală în urma unui accident de mașină și a rămas țintuit la pat și incapabil să vorbească. Însă la câteva ore după ce și-a făcut vaccinul antiCovid el a spus că a început să își simtă picioarele și chiar a reușit să meargă, cu ajutorul unui baston, și chiar a putut să vorbească pentru prima dată după accident.

Medicii sunt uimiți

“Mă bucur că am făcut acest vaccin. Îmi pot mișca iar picioarele după ce m-am vaccinat pe 4 ianuarie. Mi-a revenit vocea și mi-am mișcat picioarele”, a declarat el.

În câteva clipuri, bărbatul apare ridicicându-se din pat și plimbându-se.

Afirmațiile sale au luat prin surprindere medicii locali, care au chemat o echipă specializată pentru a analiza cazul.

„Sunt uimit să văd acest lucru. Dar trebuie certificat de oamenii de știință. Dacă și-ar fi revenit dintr-o afecțiune care dura de câteva zile, ar fi fost de înteles, dar și-a revenit brusc după o afecțiune veche de patru ani. Starea sa de sănătate de după vaccinare este incredibilă”, a declarat doctorul Jitendra Kumar.

Albel Kerketta, responsabilul centrului de sănătate Petarwar, a spus că mai multe informații vor fi disponibile în câteva zile, după ce specialiștii vor face câteva cercetări în legătură cu afecțiunea lui Dularchand Munda și cu recuperarea sa.

Familia bărbatului spune că după accident acesta a primit tratament, dar nimic nu l-a ajutat în recuperarea totală.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel