marți, august 16, 2022

Un bărbat a fost surprins făcând plajă într-un sac de celofan, vineri, 23 iulie, în Eforie Nord, iar oamenii aflaţi în apropiere au crezut că este o metodă de protecţie împotriva COVID. Însă explicaţia acestui gest i-a făcut să îl felicite. Misterul a fost lămurit în cele din urmă.

Scene bizare surprinse pe o plajă din Eforie Nord. Turiștii au rămas uimiți când au văzut una ca asta. Un bărbat care era băgat într-un sac de celofan i-a făcut pe toţi oamenii aflaţi pe plajă să se întrebe ce se întâmplă cu el. Inițial, multă lume s-a gândit dacă nu cumva sacul este o metodă de protecție împotriva coronavirusului.

Te-ar mai interesa: Dispare unul dintre cele mai importante lanțuri de...

Bărbat surprins pe plajă într-un sac de celofan

La vederea acestuia, turiștii de pe plaja din Eforie Nord au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze. Totodată, salvamarii de pe plajă s-au apropiat de el şi au întrebat o femeie, care se afla în apropierea bărbatului, ce se întâmplă de fapt.

„Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”, a răspuns femeia, potrivit bzi.ro. 

Oamenii au înţeles atunci că bărbatul urmează o formă de tratament pentru boala sa şi l-au felicitat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private