marți, aprilie 20, 2021

Acesta este bărbatul perfect? Chirurgii plasticieni se confuntă cu cereri care mai de care din partea pacienților care le trec pragul.

Iată ce operații estetice vor să-și facă bărbații și cu cine ar

vrea să semene ei

Bărbații care trec pragul cabinetelor de chirurgie plastică vor să semene cu vedetele favorite de la Hollywood. Aceasta ar putea fi concluzia generală a materialului de față. Potrivit plasticienilor americani chestionați de DailyMail Online, numărul intervențiilor plastice cerute de bărbați a crescut cu 325% între anii 1997 și2015.

Din ce în ce mai mulți domni – vârsta nu contează – vor fie să-și modifice forma ochilor, a buzelor, a nasului sau cer tratamente de rejuvenare. Partea amuzantă e că fac asta arătându-le medicilor poze cu vedeta cu care vor să semene!

Ochi

ca ai lui Brad Pitt

Dr. Joshua Zuckerman, chirurg-șef la Zuckerman Plastic Surgery din New York spune că doar în ultimii doi ani numărul intervențiilor pentru rejuvenarea ochilor (blefaroplastii) s-a dublat. El face între 2 și 5 astfel de intervenții lunar, comparativ cu doar un la câteva luni cât avea în 2016. Cei mai mulți dintre clienți își doresc să aibă ochii la fel ca ai celebrului actor Brad Pitt, trecut deja de 50 de ani, dar care e considerat în continuare unul dintre cei mai frumoșți bărbați în viață.

Nas ca al lui Tom Cruise și profilul „masculin” al lui Jude Law

Rinoplastia

este, poate, cea mai populară intervenție în rândul bărbaților, cu 55.024 de proceduri făcute în SUA în 2016, cu 3% mai mult față de anul precedent. Potrivit doctorului Richard Winters, chirurg plastic din New Jersey, bărbații vor astfel de intervenții ca să-și sporească respectul față de propria persoană. Favorit este nasul lui Tom Cruise, alt celebru actor american considerat etalon de frumusețe masculină.

În ce privește forma maxilarului, se pare că domnii își doresc să aibă forma celui al britanicului Jude Law.

Buze precum au Harry Styles și Henry Cavill

Când vine

vorba de injecții pentru modificarea formei buzelor, bărbații care trec pragul cabinetelor de chirurgie plastică sunt împărțiți. Unii vor buze ca ale puștiului Harry Styles, cântăreț britanic din trupa One Direction. Alții, însă, vor să-l imite pe actorul britanic Henry Cavill, cel care l-a întruchipat pe Superman.

Ultimele stiri

Parteneri