duminică, martie 26, 2023

Un bărbat de 89 de ani care arată cu 20 de ani mai tânăr își atribuie aspectul tineresc exercițiilor zilnice de întindere, yoga și rutinei stricte de îngrijire a pielii.

Robert Eddison, un scriitor din Londra, împărtășește rutina simplă despre care crede că l-a menținut tânăr și în formă până la aproape 90 de ani.

Robert Eddison - Creator and Founder of Eddison Wordplay Ltd - Eddison Wordplay Ltd. | LinkedIn

 

Bărbatul care are 89 de ani, dar arată de 60!

Eddison spune că aderă la o rutină simplă de exerciții în fiecare zi, pe care a început-o la 30 de ani, după ce a suferit de probleme cu spatele.

Te-ar mai interesa: Expert: Modul în care boala Parkinson poate fi det...

„Spatele meu era atât de rău încât s-a înclinat spre dreapta. Așa că, m-am hotărât să îl repar și am mers la un osteopat”, spune Eddison, potrivit Daily Mail. „Mi-a recomandat întinderi de la două până la 4 minute, înainte să mă dau jos din pat și a fost incredibil.”

De atunci, bărbatul cuplează exercițiile zilnice de întindere după trezire cu o sesiune de yoga sau înot de 30 de minute.

Nu folosește baston niciodată

Robert Eddison completează, de asemenea, exerciții de echilibru, cum ar fi să stea pe un picior câteva minute cât de des poate, ceea ce înseamnă că nu a trebuit niciodată să folosească un baston.

Te-ar mai interesa: Ce alimente declanșează sindromul intestinului iri...

„Dacă folosești un baston, devii dependent de el și pierzi capacitatea de a merge singur”, adaugă Eddison. „Îmi propun să-mi fac exerciții de echilibru în fiecare zi.”

Robert și-a împărtășit rutina zilnică pe aplicația de social media TikTok, unde videoclipurile sale au strâns 1,7 milioane de vizualizări. Oamenii îl pot vedea făcând întinderi de dimineață, inclusiv ridicându-și picioarele peste cap și ridicări în picioare.

Te-ar mai interesa: Planta care reduce inflamația varicelor. Lidia Fec...

I'm 90 but I look 20 years younger - these are my 3 secrets | Daily Mail Online

Secretul tinereții veșnice dezvăluit: „Nu am timp să mor înainte de 100 de ani”

 

Oamenii adesea nu cred că Robert are aproape 90 de ani, mulți acuzându-l că minte în legătură cu vârsta lui.

„De fiecare dată când ies, oamenii îmi spun că trebuie să am 70 sau 60 de ani. Ei chiar mă acuză că i-am mințit”, spune Eddison. „Cred că bătrânii sunt foarte plictisitori. Majoritatea prietenilor mei au peste 40 de ani.”

De asemenea, Robert atribuie păstrarea aspectului său tineresc unei rutine stricte de îngrijire a pielii. Folosește o cremă de zi, care îl protejează de Soare, o cremă de noapte și o cremă anti-îmbătrânire. De asemenea, își ciupește zilnic pielea de pe față pentru a preveni ridurile.

Te-ar mai interesa: Nuntă Cosmică 2023. Are loc o dată pe an. Astrolog...

Pe lângă exercițiile zilnice, Robert crede că este un lucru la fel de important să se mențină ocupat.

Lucrează încă la vârsta de 89 de ani și are mari speranțe în scrisul său.

Dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate și gândire pozitivă. Le consider pe toate trei ca fiind la fel de importante”, spune bărbatul de 89 de ani. „Nu am timp să mor înainte de 100 de ani pentru că am un plan general pe zece ani, dacă trăiești pentru a face ceva, vei trăi mai mult.”

Te-ar mai interesa: Un nutriționist român spulberă toate miturile: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private