Sari la conținut

Băutura antiinflamatoare care poate reduce riscul de cancer intestinal

Savurând această băutură caldă aromată, ați putea adăuga între cinci și zece ani la durata de viață.

Un mod de abordare a longevității este de a evita afecțiunile cronice, cum ar fi cancerul și bolile de inimă, care pot pune în dificultate durata unei vieți lungi și sănătoase. Din fericire, o băutură populară, care probabil că se află deja în dulapul din bucătăria dumneavoastră, face acest lucru cu plăcere.

„Există atât de multe mode și tendințe, băuturi și alimente în sticle sau ambalaje de lux, care fac afirmații îndrăznețe care sunt, în general, nefondate, fără nicio bază științifică sau merit”, a declarat Dr. Andre Brittain-Dissont, șeful clinicii Extensa Anti-Ageing Clinic.

„Cu toate acestea, se întâmplă în mod repetat că există produse simple și naturale cu talente aparent date de Dumnezeu care ne pot ajuta să trăim mai mult timp.”

O băutură „antiinflamatoare” populară ar putea nu numai să vă prelungească durata de viață, ci și să vă reducă riscul de cancer intestinal.

Mai mult, băutura este ceva de care probabil vă bucurați deja zilnic – cafeaua.

Indiferent dacă sunteți pretențios în privința amestecului de cafea și a procesului de preparare sau dacă vă mulțumiți cu cafeaua instantanee ieftină, cafeaua oferă mai mult decât o doză de cofeină cu gust plăcut.

De la cancer la boli de inimă, băutura populară ar putea contribui la reducerea riscului de probleme grave de sănătate.

Efectele puternice ale acestei băuturi sunt chiar cartografiate în studiu, publicat în European Journal of Preventive Cardiology.

Analizând o jumătate de milion de persoane, cafeaua a fost legată de o durată de viață mai lungă, completând în același timp sănătatea cardiovasculară a participanților.

Băutura antiinflamatoare care poate reduce riscul de cancer intestinal

Cercetătorii au descoperit că cafeaua decofeinizată, cea măcinată și cea instantanee au reușit să reducă riscul de deces cu 14, 27 și, respectiv, 11 procente.

Mai mult, expertul a împărtășit că băutura neagră ar putea adăuga între cinci și 10 ani la durata de viață.

Cu toate acestea, acest lucru ar putea diferi de la o persoană la alta, deoarece fiecare are o sănătate și gene unice de luat în considerare.

Dr. Andre a spus: „Partea importantă a cafelei nu este probabil cofeina, deoarece studiul amplu a demonstrat că, indiferent dacă era vorba de cafea decofeinizată sau cofeinizată, beneficiile au rămas aceleași.

„Ar trebui să înțelegem că cafeaua este un produs natural cu sute, poate mii de componente biologic active separate de cofeină.

„Aceștia au un efect antiinflamator și un efect antioxidant care s-au dovedit a reduce șansele de a suferi de boli de inimă, boli de rinichi și insuficiență cardiacă.

„Îmbunătățește metabolismul zahărului, reducând șansele de a face diabet, și promovează repararea ADN-ului și reduce șansele de a face cancer de ficat și de colon.”

Mai mult, expertul a explicat că două-trei cești de cafea pe zi ar trebui să fie suficiente pentru a face treaba.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel