luni, iulie 13, 2020

Milioane de oameni se luptă cu excesul ponderal și, în fiecare zi, o nouă metodă de topire a grăsimii apare. Detoxifierea organismului este foarte importantă, întrucât el are nevoie să scape de reziduuri.

Dacă aveți grăsime abdominală, înseamnă că vă luptați cu diabetul, tensiunea sau altă boală de inimă. Un studiu recent al cercetătorilor englezi arată că primul semn care indică diabetul de tip 2 este excesul de grăsime abdominală.

Citește și:

Această băutură este delicioasă și vă ajută să ardeți grăsimile în timp ce dormiți. Nici că se putea mai bine!

Cum se prepară

Pentru ca această băutură să fie și eficientă, acompaniați-o și cu mișcare săptămânală. Măcar plimbare simplă în natură sau mers cu bicicleta, cel puțin de două ori pe săptămână.

Ce conține MIRACULOSUL smoothie

1 castravete, 1 lămâie, o legătură de pătrunjel, 1 linguriță de ghimbir ras și 1/3 cană cu apă.

Citește și:

Castravetele nu conține grăsimi. În 100 de grame de castraveți sunt doar zece calorii.

În diabet, coaja castraveților stimulează pancreasul să producă insulina și echilibrează glicemia. Castraveții spală rinichii de sărurile depuse, prevenind astfel formarea calculilor.

Castraveții conțin cea mai pură apă, fibre alimentare și un număr foarte mic de calorii, ceea ce ii recomandă ca unul dintre cele mai bune alimente pentru slăbit. Consumul regulat de castraveți cu tot cu coajă ajută la slabit prin eliminarea apei suplimentare din țesuturi.

Citește și:

Toate ingredientele trebuie amestecate în blender, după care beți sucul. Aveți grijă să îl beți proaspăt, înainte de culcare. Veți vedea cum kilogramele se vor topi.

Parteneri