vineri, septembrie 30, 2022

Băutura care topește grăsimea în somn. Se bea obligatoriu seara și este foarte ușor de preparat.

De cele mai multe ori, persoanele care își propun să slabească se descurajează, după un timp, din cauza aceluiași motiv: problema legată de grăsimea de pe abdomen. Din păcate, de cele mai multe ori, chiar și în cazul unei diete, aceasta se încăpățânează să dispară.

Băutura care topește grăsimea în somn și se bea obligatoriu seara

Nu este cazul să ne pierdem speranța, însă! Cu sport, voință și o dietă sănătoasă însoțită de o băutură minune, grăsimea de pe burtă va deveni în scurt timp o amintire.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

Așadar, cu această băutură poți scăpa ușor de kilogramele în plus, peste noapte și este ușor de preparat. Este vorba despre un suc care-ți accelerează metabolismul, așa că trebuie consumată înainte de somn.

Potrivit dcmedical.ro, este recomandat să o vei în loc de masa de seară, timp de câteva săptămâni.

Bautura care arde grasimile de pe burta, Cele mai bune 7 băuturi care ard grăsimea

Băutura de slăbit din trei ingrediente

Ingrediente:

  • 2 grapefruit
  • 1 lingură de ghimbir ras
  • 1 lingură de oțet de mere

Mod de preparare:

  • Curăță grapefruitul de coajă și amestecă în storcător cu celelalte ingrediente, ca un smoothie.
  • Repetă procedura timp de 7 zile, apoi fa o pauza de încă 7 zile, apoi bea iar 7 zile și apoi pauză.

Nutriționist, atenționare: „Nu luați medicamente cu suc de grapefruit.

Deși este apreciat de cei care vor să slăbească, trebuie să țineți cont de faptul că acest fruct nu face casă bună cu medicamentele.

„Nu luați medicamente cu suc de grapefruit. Cu gust acru-amărui și culoare galbenă sau roz, graf-ul este fructul vedetă când vine vorba de slăbit. Nu există dovezi că sucul de graf ar topi grăsimea, însă ce știm sigur e că nu face casă bună cu medicamentele.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Pe lângă vitamine, antioxidanți, fibre și multă apă, el conține o substanță care blochează enzimele hepatice. În aceste condiții anumite medicamente nu mai sunt metabolizate optim și ajung în sânge într-o cantitate mare (efect de supradoză).

Tot sucul de graf poate bloca transportul unor substanțe active din medicamente și să reducă în consecință eficacitatea acestora.

Interacțiunea variază de la o persoană la alta, poate apărea la consumul unui singur pahar de suc și poate persista timp de 2-3 zile. Este bine să evitați asocierea sucului de graf cu tratamentul antihipertensiv, antihistaminic, antisecretor, anxiolitic, antidepresiv, antiaritmic, hipolipemiant.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

De știut că restul de citrice (portocală, mandarină) nu au impact asupra eficacității medicamentelor”, a scris Mihaela Bilic pe pagina de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private