sâmbătă, iunie 25, 2022

Sofia Vicoveanca a dezvăluit o rețetă naturală din moși strămoși care te scapă de tuse, dar și care întărește sistmul imunitar.

Marea doamnă a muzicii românești scapă de răceală cu această rețetă naturistă și apelează la ea ori de câte ori este nevoie.

”Polenul uscat este foarte bun, amestecat cu o lingură de iaurt. Se face o cremă, un deliciu, și se ia pe nemâncate. Când sunt răcită, îmi pun picioarele în apă caldă, cu sare, iar pentru plămâni este foarte bun un amestec din gălbenuș de ou, un pic de unt, cam cât o nucă, să nu fie rece, și o lingură de zahăr, nu de miere. Se freacă totul spumă, peste care mai apoi se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare, este și pentru răgușeală”.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...


Secretul frumuseții dezvăluit de Sofia Vicoveanca: un ten frumos și un păr sănătos

Sofia Vicoveanca a dezvăluit pentru ego.ro și micile ei secrete de înfrumusețare, rețete pe care le prepară singură, în casă.

”Nu trebuie să fii machiat, ca, după o zi de lucru, să-ți cureți tenul. Eu mă demachiez cu ulei de măsline și cu busuioc. Se pun într-o sticlă ulei foarte bun de măsline și busuioc, spălat de praf și doar floricele și frunzulițele, care se scot de pe tijă. Se lasă la macerat, apoi, cu un tampon, cureți fața zilnic, veți vedea ce ten frumos veți avea”.

Cântăreața din zona Bucovinei ne-a oferit și o mască naturistă pentru podoaba capilară: ”Pentru un păr sănătos se face o mască din gălbenuș de ou, cam 2-3 gălbenuși dacă părul e lung, și din vitamina D uleioasă și argan, peste care se toarnă un pic de ulei de măsline. Cu acest amestec se tamponează bine rădăcina părului, apoi înfășurați capul cu un prosop cald. Eu stau așa și câte 4 ore, se spală foarte bine cu șampon”.

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private