marți, iunie 28, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse rețeta unei băuturi eficiente pentru creșterea imunității.

Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere. Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma.

Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă.

Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp.

Te-ar mai interesa: Brățările: acele bijuterii de care nu ne putem lip...

Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet.

Se face seara şi se bea dimineaţa.

Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, potrivit Antena 3.


Cât de important este să ne păstrăm cele mai sensibile secrete în sufletul nostru

„Se spune aşa în popor, că te iubeşte în tăcere şi cu gălăgie te trădează. Şi trădarea poate fi liniştită, pe tăcute. Se spune că în aceste cazuri, doar sufletul urlă de durere.

Când un om începe să-ţi adune prea multe scame, trebuie să te întrebi ce vrea. Spuneam de foarte multe ori că sunt lucruri pe care trebuie să le ştii doar tu.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie sa stii atunci cand apelezi la o firmă ...

Noi, oamenii, suntem învăţaţi cu prieteniile. Nu cu mama, nu cu tata. Noi trebuie să ne găsim o prietenă sau un prieten, în loc să-i spunem mamei sau tatei.

Mama ta nu te va trăda niciodată. Poţi să fii cel mai mare criminal. Doar în timp, ne vom da seama că cei apropiaţi de sufletul nostru sunt cei din sângele nostru. Atât.

Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni. Nu trebuie să ne arătăm niciodată punctul vulnerabil. Şi niciodată un secret care poate fi folosit ca şantaj împotriva noastră.

Te-ar mai interesa: Ambrozia, coșmarul românilor. Simptomele alergiei ...

Spuneam cândva că atunci când vrei să-ţi înşeli bărbatul, nu spune la tot satul. La furat şi la înşelat, te duci singur. Să nu ştie nimeni.

Oamenii viclenoşi care vin şi stau pe lângă tine, sunt acei oameni care şi atunci când ai greşit, şi puţin, te-au ruinat.

Cine ridică sabia, de sabie moare.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Planta care face minuni pentru sistemul nervos. Li...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private