marți, septembrie 29, 2020

Cea mai bună băutură pentru organism, cu proprietăți și beneficii multiple, de neegalat. Ajută procesele naturale ale organismului, într-un mod blând și eficient.

Potrivit specialiștilor în medicina naturistă, apa cu lămâie este opțiunea ideală de alcalinizare a organismului, de detoxifiere și de impulsionare a metabolismului.

Apa plată cu lămâie este o băutură energizantă care aduce multe beneficii sănătății și siluetei. Lămâia ajută la curăţirea organismului şi are conţinut ridicat de vitamina C. Se remarcă prin proprietăţile antibacteriene, efectele remineralizante şi diuretice, în plus ajută la arderea grăsimilor şi la întărirea sistemului imunitar. Bioflavonoizii din lămâie acționează împreună cu vitamina C pentru creșterea capacităților sale antioxidante și contribuie la stimularea sistemului imunitar.

Citește și:

Apa caldă cu lămâie în fiecare dimineață poate face minuni pentru noi. Această combinație ne scapă și de constipație, de balonare și oboseală. Este important ca după ce bei dimineața apă cu lămâie să nu mai consumi nimic cel puțin 30 de minune, pentru efecte maxime.

Unul dintre beneficiile majore ale consumului de apă cu lămâie este acela de a acţiona ca un accelerator în arderea grăsimilor. Atenţie însă! Dacă suferi de gastrită sau ulcer gastroduodenal, dieta cu lămâie este total contraindicată. De asemenea, cura cu suc de lămâie nu le este recomandată copiilor şi vârstnicilor.

Citește și:

Apa caldă cu lămâie este una dintre cele mai bune băuturi pe care le poți consuma, mai ales dacă încerci să-ți ții greutatea sub control. Pe lângă faptul că nu conține nicio calorie, apa caldă are un efect calmant asupra gâtului și poate contribui la accelerarea metabolismului. Iar dacă adaugi câteva picături de zeamă de lămâie în primul pahar de apă caldă pe care îl bei dimineața, ajuți la eliminarea toxinelor din organism si la pornirea metabolismului.

Parteneri