sâmbătă, iunie 10, 2023

În ciuda faptului că este una dintre cele mai letale grăsimi corporale, lipidele viscerale sunt printre cele mai ușor de ars.

Cea mai eficientă abordare pentru orice tip de pierdere în greutate este exercițiul fizic, dar studiile sugerează că suplimentarea cu ceai poate oferi, de asemenea, beneficii. Ceaiul pu-erh a fost consumat de mult timp ca una dintre cele mai populare băuturi din Asia. Folosit din punct de vedere istoric în tratamentul diferitelor boli, acesta s-a dovedit promițător și în reducerea circumferinței taliei pacienților obezi.

O cantitate prea mare de grăsime viscerală crește substanțial riscul de tulburări metabolice viitoare, de diabet de tip 2 și de boli de inimă.

Grăsimea abdominală este depozitată adânc în interiorul burții, învelind organele, intestinele și ficatul și făcând ca burta să iasă în afară.

Cu toate acestea, este posibil să ai un aspect zvelt și să porți prea multă grăsime viscerală, deoarece aceasta nu poate fi întotdeauna văzută.

În plus, este important să nu confundați grăsimea viscerală cu grăsimea subcutanată, care se află chiar sub suprafața pielii și poate fi scotocită.

„Aceasta este grăsimea pe care ești capabil să o simți atunci când te alegi cu pielea. Este, de asemenea, grăsimea pe care s-ar putea să o puteți vedea pe brațe și picioare”, explică CBHS Health.

În ciuda faptului că este una dintre cele mai mortale grăsimi, grăsimea viscerală se întâmplă să fie, de asemenea, una dintre cele mai ușor de eliminat cu ajutorul activității fizice și al dietei.


Efectele de ardere a grăsimilor ale ceaiului Pu-erh

În 2011, o cercetare publicată în revista Nutrient Research a observat efectele de ardere a grăsimilor ale ceaiului Pu-erh pe un eșantion de 36 de adulți supraponderali.

Participanții au consumat 333 mg de extract de ceai de trei ori pe zi, timp de 12 săptămâni, ceea ce a dus la o „îmbunătățire semnificativă a greutății corporale”, potrivit Healthline.

Indicele lor de masă corporală (IMC) și măsurătorile grăsimii abdominale s-au îmbunătățit drastic în comparație cu subiecții dintr-un grup de control.

O notă importantă care trebuie făcută cu privire la acest studiu este, totuși, faptul că acesta a folosit extract de ceai care conținea concentrații mai mari de ingrediente active.

Acest lucru înseamnă că cercetarea nu poate dovedi că băutul versiunilor comerciale de ceai Pu-erh va oferi aceleași efecte.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private