Sari la conținut

Cea mai la îndemână băutură, care stimulează imunitatea! Un pahar pe zi vă ține departe de viroze și topește kilogramele în plus

Băutura aceasta ar trebui să devină un ritual matinal, cum e cafeaua. Beneficiile sale pentru sănătate sunt nenumărate.

Iată de ce este minunat să bei băutura aceasta cel puțin o dată pe zi.

În primul rând, beți apă cu lămâie pentru efectul său depurativ. Consumată dimineața, băutura apă cu lămâie favorizează digestia și ajută la eliminarea toxinelor.

Întărește sistemul imunitar Apa cu lămâie ajută, de asemenea, sistemul limfatic, dar și sistemul nostru imunitar pentru prin eliminarea agenților patogeni.

Te scapă de răceală și gripă. Știm cu toții că lămâile sunt bogate în vitamina C, un antioxidant natural care îmbunătățeste sistemul imunitar și are proprietăți antivirale și antibacteriene, iar cel mai bun mod de a rămâne sănătoși în timpul perioadei de iarnă este de a bea apă cu lămâie.

Băutura aceasta scade apetitul de mâncare și te ajută să slăbești. Vitaminele și antioxidanții din lămâie reglează cantitatea de zahăr din sânge și vă ajută să vă păstrați la o greutate constantă, ba chiar să slăbiți. Consumul regulat de lămâi ajută la arderea grăsimilor.

Un pahar de apă cu lămaie pe stomacul gol ajută sistemul digestiv, te scapă de senzația de foame, te ajută să scazi în greutate si echilibrează pH-ul în organism.

Cei cu probleme digestive este bine să se consulte cu medicul, dacă doresc să bea apă cu lămâie.

Apa cu lămâie conține vitaminele B și C, este bogată în antioxidanți, proteine, fosfor, potasiu, carbohidrați, dar este și un foarte bun antibacterian, luptă împotriva răcelii și virusurilor și întărește sistemul imunitar.

Acest articol are un caracter informativ și nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel