Sari la conținut

Băuturi care ard grăsimile rapid și eficient. Când le consumi și cum le prepari?

sucuri energizante
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Datorită ingredientelor active, băuturile preparate acasă pot fi un ajutor ideal în lupta ta cu greutatea excesivă. Pe lângă substanțele nutritive și proprietățile care ard grăsimile, aceste sucuri naturale sunt potrivite și pentru detoxifierea corpului, eliminând substanțele dăunătoare acumulate. Cum le prepari?

Greutatea este, în mare parte, influențată de alimentație. Un stil de viață sănătos și suficientă odihnă susțin eforturile făcute prin adoptarea posibilelor diete și restricții alimentare. În această circumstanță, anumite sucuri și ingrediente active pot grăbi procesul de pierdere în greutate și ard grăsimile eficient. Care sunt aceste sucuri naturale detoxifiante și cum le poți prepara, pentru a obține cele mai bune rezultate, potrivit eva.ro?

Suc natural cu semințe de chia

Seminţele de chia sunt excelente pentru detoxifierea corpului, favorizând eliminarea eficientă a toxinelor. De asemenea, ele favorizează arderea grăsimilor şi te ajută să scapi de kilogramele în plus atunci când sunt combinate cu sucul de lămâie.

Mod de preparare: o linguriţă cu seminţe de chia, sucul de la o jumătate de lămâie şi un pahar cu apă călduţă.  După ce ai amestecat ingredientele se lasă să stea 10 minute înainte de a-l consuma.

Suc natural cu Ghimbir și lămâie

Ghimbirul este recunoscut pentru faptul că arde grăsimile, iar în amestec cu lămâie se transformă într-o băutură miraculoasă pentru slăbit. Poţi să consumi acest amestec de mai multe ori pe zi.

Mod de preparare: ghimbir răzuit pe care să-l infuzezi într-o cană cu apă fierbinte, iar după ce s-a răcorit se adaugă sucul de la trei lămâi.

Smoothie verde

Este o băutură pe care este recomandat să o consumi cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Acest smoothie stimulează detoxifierea colonului, iar sistemul digestiv va funcţiona mai bine pe tot parcursul zilei.
Mod de preparare: o jumătate de felie de ananas proaspăt, un castravete, un băţ de ţelină apio, o bucată mică de ghimbir, un pumn de frunze de spanac (sau pulbere de spirulină/iarbă de grâu) şi puţină lămâie.

 

Andrada Lăcătuș

Andrada Lacatus studiaza actoria, colaboratoare la Teatrul Maior Gheorghe Pastia si indrageste jurnalismul. Acst lucru a facut ca in anul 2020 sa se alature ca redactor echipei editoriale a Doctorului zilei

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel