duminică, august 7, 2022

BCR rupe colaborarea cu George Buhnici. Și asta nu e tot. Jignirile la adresa femeilor i-au atras fostului prezentator TV nu doar ura. Începe să plătească scump

Ei bine, BCR anunță că renunță la colaborarea cu vloggerul George Buhnici, după afirmațiile acestuia despre femeile „cu vergeturi”, care nu ar avea ce să caute la mare, în opinia sa.

Mai mult decât atât, fostul prezentator tv este și sub vizorul CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării), notează gandul.ro.

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Reamintim că, în timpul unui interviu TV la Neversea, George Buhnici le-a transmis fetelor „mergeți la sală”, adăugând „venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”.

De asemenea, Buhnici a spus că se consideră norocos deoarece soția sa arată ca „o minoră”.

Ce valuri de reacții a stârnit Buhnici

După ce inițial anunțase că va păstra parteneriatul cu George Buhnici, BCR a revenit spunând că va rupe parteneriatul cu Buhnici, după ce vloggerul nu a vrut să se angajeze într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Afirmațiile fostului prezentator au scandalizat mediul online, multe persoane cunoscute – prezentatori și realizatori TV, actori, cântăreți, formatori de opinie – au „sărit” în apărarea femeilor.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

De pildă, Monica Tatoiu a spus că, în locul soției, îi trăgea una după ceafă… Iar Mircea Badea s-a arătat mirat că lumea se uită în gura unuia ca Buhnici. „Eu credeam că Buhnici nu există”, a spus realizatorul TV în direct la Antena 3.

De asemenea, realizatorul TV a vorbit despre singurul caz în care ar trebui să arăți bine: „atunci când vorbim de profesionalism și expunerea corpului face parte din cariera ta.

Te-ar mai interesa: Ghimbirul: 6 efecte secundare periculoase pe care ...

De asemenea, el s-a referit la Jennifer Lopez care nu doar cântă, ci oferă un pachet complet de entertainment, pachet care cuprinde inclusiv etalarea posteriorului.

„Am și eu totuși o exigență. Dacă ești artistă, în accepțiunea modernă a cuvântului, nu doar cânți, ci oferi un pachet de entertainment care, sigur, cuprinde și cântat, dar cuprinde și sexoșenie.

De exemplu: Jennifer Lopez. Dânsa vine îmbrăcată sexy, dansează, ne arată una, alta. Sex-appealul este o componentă a prestației sale artistice. De la dânsa, eu, consumator de entertainment, am pretenția să fie impecabilă”, a spus Badea la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Detalii aici.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private