luni, august 15, 2022

Mircea Badea: „Eu credeam că Buhnici nu există”. Ce spune realizatorul TV despre scandalul provocat de declarațiile lui George Buhnici și despre reacția…

Realizatorul TV Mircea Badea a spus că este de neînțeles cum românii sunt interesați de inepțiile lui George Buhnici când, de exemplu, Roborul nu se mai oprește din creștere.

Acesta a mai menționat că nu ar trebui să ne intereseze ce spune X despre noi, atâta timp cât suntem „ok” cu noi din orice punct de vedere.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci porumb fiert. Este o minun...

Poate suntem prea sensibili dacă vine cineva și ne spune, de exemplu, că nu este ok să avem vergeturi și noi suntem foarte afectați de acest lucru.

Cu siguranță, oamenii care au prins Al Doilea Război Mondial nu ar fi interesați dacă cineva le-ar spune că nu au pătrățele pe abdomen.

„Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?!

„Nu mai interesează pe nimeni de ROBOR”

Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici. (…) Acum nu mai interesează pe nimeni de ROBOR, românii erau interesați de ratele la bănci doar pe vremea lui Dragnea.

Te-ar mai interesa: De ce ți se face somn după masă? Un expert elucide...

Hai să vorbim de Buhnici, că doar asta vor românii. Acest subiect, în realitate, nu există, dar lumea este interesată și eu vreau audiență.

Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte. (…) Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci.

„Oamenii sunt prea ușor de rănit”

Treci peste. (…) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…)

Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră, de fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.

Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, a mai spus Mircea Badea în direct la Antena 3.

„Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a mai precizat Badea.

Când trebuie să arătăm bine

Realizatorul TV a vorbit despre singurul caz în care ar trebui să arăți bine: atunci când vorbim de profesionalism și expunerea corpului face parte din cariera ta.

De asemenea, el s-a referit la Jennifer Lopez care nu doar cântă, ci oferă un pachet complet de entertainment, pachet care cuprinde inclusiv etalarea posteriorului.

„Am și eu totuși o exigență. Dacă ești artistă, în accepțiunea modernă a cuvântului, nu doar cânți, ci oferi un pachet de entertainment care, sigur, cuprinde și cântat, dar cuprinde și sexoșenie.

De exemplu: Jennifer Lopez. Dânsa vine îmbrăcată sexy, dansează, ne arată una, alta. Sex-appealul este o componentă a prestației sale artistice. De la dânsa, eu, consumator de entertainment, am pretenția să fie impecabilă.

„Dacă pozezi în chiloți…”

Acolo contează cum arată dacă se dezbracă. Dacă pozezi în chiloți, trebuie să fii cât de fit poți tu să fii. Dacă ai luat două kilograme, nu te dezbraci. Repet: dacă ești în domeniul acesta. Aici vorbesc despre profesionalism.

Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei. Sunt și artiști care doar cântă, cum era Mahalia Jackson. Ce importanță avea cum arăta Mahalia Jackson?

Dar nici nu poza în reviste. Sau ce importanță are dacă Ella Fitzgerald are fundul nu știu cum?!

Dar fundul lui Jennifer Lopez ne interesează. De ce? Pentru că ni-l arată. Face parte din pachetul integral pe care ni-l oferă, este vorba de meserie, de profesionalism”, a mai spus Mircea Badea.

Realizatorul TV a spus că speră să nu fie înțeles greșit și de această dată, așa cum s-a mai întâmplat.

Badea consideră că o femeie trebuie să fie impecabilă doar dacă este artistă și, pe lângă cântat, pozează în lenjerie intimă, ca parte a programului de entertainment pe care ea a decis să-l ofere.

În rest, dacă jobul tău nu este să te dezbraci, nu ar trebui să te intereseze ce spune unul ca Buhnici despre vergeturi și, în general, despre felul în care arăți, a mai explicat realizatorul TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private