duminică, martie 26, 2023

Nutriţioniştii consideră că vedetele sunt fane ale acestei metode, pentru că asigură organismului un fel de „curăţare” de toate impurităţile.

Fiica lui Lenny Kravitz a declarat pentru US Weekly: “Am ţinut această metodă de detoxifiere. Se face în modul cel mai sănătos. Băutul de argilă curăţă organismul”.
Specialiştii recomdă însă ca, dacă doriţi să consumaţi argila pe plan intern, nu ar trebui să cumpăraţi una care nu este comestibilă. De asemenea, trebuie să evite consumul de argilă verde femeile care sunt gravide, ori alăptează, sau persoanele cu probleme grave de sănătate.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Previziunile Cameliei Pătrașcanu. „Avem ...

Cum se bea argila: Se dizolvă într-un pahar de apă 3-5 grame de argilă, se amestecă bine şi se lasă cel puţin 4-5 ore pentru ca argila să se separe de apă. Apoi, se bea doar apa pe stomacul gol. Puteţi bea în fiecare zi timp de 21 zile, apoi este necesară o pauză de 7 zile.

Argila verde previne îmbătrânirea

Specialiștii au analizat argila verde, iar concluzia lor este că aceasta poate fi folosită în tratarea mai multor boli, dar mai ales utilizată împotriva îmbătrânirii. Argila verde conține: siliciu – 49,10%; alumină – 14,61%; seschioxid de fier – 5,65%; var – 4,44%; magneziu – 4,24%; acizi alcalini – 3,08%; anhidrică titanică – 0,74%; umiditate – 7,40%; pierdere la foc – 10,85%.

Te-ar mai interesa: Situație CRITICĂ în Vaslui. Șapte comune din judeţ...

„Puternicul ei conţinut în siliciu o recomandă în numeroase afecţiuni, îndeosebi arterioscreloză, tuberculoză, îmbătrânire și în stări degenerative multiple. Importanţa magneziului, a fierului, a calciului în terapeutică permite să se explice rolul curelor argiloase în astenii, demineralizări, stări cancerigene, anemii”, scrie Gerard Coutaret, autorul cărții „Terapia cu argilă”, editată de Best Business.

Te-ar mai interesa: Dr. Greer, renumit medic oftalmolg, despre primele...

Se recomandă consultarea unui medic înainte de a începe această metodă de detoxifiere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private