marți, noiembrie 30, 2021

Beneficiile postului cu apă. Mihai Onilă, unul din membrii trupe Axxa a vrut să vadă ce se întâmplă în organismul său dacă ține post negru. Cea mai mare durată în care s-a abținut de la mâncare a fost de 13 zile.

Te-ar mai interesa: Predicțiile unui epidemiolog despre România: „valu...

Artistul susține că a slăbit și a avut mai multă energie. 

‘Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei’, a spus Mihai Onilă pentru impact.ro.


Beneficiile postului cu apă

Mihai Onilă a spus ce beneficii a văzut după postul negru de 13 zile:

‘Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe

Te-ar mai interesa: Bill Gates: Aceste două strategii ar putea control...

care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta’. Iar adesea țin post negru cam două zile: ‘De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine’, a mai adăugat Mihai Onilă.

El a mai menționat că acest post poate fi și o dietă de slăbit. ‘Da, poți și să slăbești, clar, dar pentru mine este un proces spiritual. Postul pe care îl țin eu acum este așa: 3 zile cu 2 ouă fierte dimineață și doar o

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

masă pe zi iar a 4 zi fără mâncare și băutură, timp de 100 de zile’.

Te-ar mai interesa: Experții dau vina pe „inechitatea” vaccinului pent...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri