marți, martie 28, 2023

Beneficiile reale pe care le poate oferi consumul unui pahar de apă caldă cu lămâie. Apa caldă cu lămîie a devenit, pentru mulți, licoarea magică pentru scăderea în greutate. Dar care este adevărul? Cât este de benefică pentru organism când o bem? Care sunt beneficiile reale?

De ce să înlocuiești cafeaua fierbinte de dimineață cu apă caldă acidă? Ei bine, potrivit unor cercetări, se pare că există un beneficiu în acest sens! Să îți începi dimineța cu un pahar de apă caldă cu lămâie ar putea fi mult mai benefică decât s-a crezut până acum.

Te-ar mai interesa: Cum poţi scăpa de riduri fără creme scumpe. Cea ma...

Deși internetul este plin de oameni care pretind că apa caldă cu lămâie face minuni – cum ar fi echilibrarea nivelului pH-ului sau promovarea vindecării – acest lucru nu este chiar adevărat. Vitaminele și acizii care se găsesc în lămâi sunt capabile să facă aceste lucruri, dar ai avea nevoie de o cantitate mult mai mare pentru a vedea cu adevărat o diferență.

Iată un rezumat cu privire la beneficiile reale pe care le poate oferi consumul unui pahar de apă caldă cu lămâie dimineața. Uite șase motive convingătoare care îți va ajuta organismal:

  1. Un mic impuls pentru creșterea sistemului imunitar

Lămâile conțin vitamina C, care este bună pentru sistemul imunitar, iar diminețile sunt un moment în care corpul tău absoarbe tot ce este mai bun pentru el. Prin urmare, consumul de apă caldă cu lămâie la începutul zilei va oferi sistemului tău imunitar un mic impuls. Potrivit Clinicii Mayo, acest preparat este o modalitate excelentă și neabrazivă de a te simți mai bine atunci când ești bolnav.

Te-ar mai interesa: Fericirea trece şi prin farfurie. TOP 10 carbohidr...

  1. Un stomac ceva mai sănătos

Din moment ce ficatul tău lucrează foarte mult atunci când dormi, este foarte important să bei multă apă imediat ce te trezești pentru a-l ajuta și pentru a-ți hidrata corpul. Dacă adaugi și puțină lămâie la acea apă, aceasta va face producerea corectă de acid gastric și de bilă.

  1. Impuls digestiv

Este dovedit că apa caldă cu lămâie dimineața îți poate da startul sistemului digestiv. Asta înseamnă că orice mâncare care vine după băutura cu lămâie va fi digerată mai ușor, iar nutrienții din ea vor fi asimilați mai bine. Proprietățile din lămâi ajută, de asemenea, la sănătatea intestinelor, potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină.

Te-ar mai interesa: Se aşteaptă o nouă pandemie! A început goana după ...

  1. Rata metabolică ușor crescută

Din moment ce apa cu lămâie îți va pune în funcțiune sistemul digestiv, rata metabolică va crește și ea automat. Într-un mod mărunt, un metabolism mai rapid ajută la menținerea greutății – CDC recomandă să o bei în locul băuturilor îndulcite dacă vrei să slăbești.

  1. Piele mai sănătoasă

Toate beneficiile menționate mai sus pot duce la o piele mai sănătoasă. De asemenea, vitamina C care se găsește în lămâi stimulează ușor producția de colagen și poate îmbunătăți aspectul și senzația pielii pe termen lung.

Te-ar mai interesa: Analiza gratuită care poate depista cancerul înain...

  1. Este un început de zi liniștitor

Apa caldă teliniștește pe interior în timp ce lămâia își face devine magică. S-a dovedit că te această licoare te relaxează. Folosirea apei reci poate da un șoc corpului dimineața și poate face mai mult rău decât bine. De asemenea, apa caldă face ca lămâia să aibă un gust mai bun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private