Din cuprinsul articolului
Beneficiile secrete pentru sănătate ale orezului alb pe care toată lumea ar trebui să le cunoască
Știați că, de fapt, orezul alb se obține din orez brun? Inițial, orezul brun este recoltat și apoi, prin procesul de măcinare, coaja, tărâțele și germenii acestuia sunt îndepărtați, ceea ce are ca rezultat producerea de orez alb.
Este cea mai populară formă de orez consumată și are un gust, textură și proprietăți care diferă de orezul brun. Orezul brun are puțin mai mult calorii, proteine, grăsimi și fibre – atribuite conținutului de tărâțe și germeni.
Acest lucru îi face adesea pe oameni să fie sceptici cu privire la consumul de orez alb. Cu toate acestea, este albul într-adevăr la fel de nesănătos pe cât se consideră a fi?
Orezul este un aliment de bază pentru aproape jumătate din populaţia globului și furnizează energie organismului, stimulează activitatea cerebrală şi creşte speranţa de viaţă.
Iată câteva dintre cele mai cunoscute beneficii ale orezului:
1. Poate ajuta la îmbunătățirea sănătății intestinale.
2. Nu are gluten și poate fi consumat în siguranță de către persoanele care suferă de alergie la gluten, boala celiacă etc.
3. Este ușor de digerat și este consumat pe scară largă.
4. Poate avea beneficii pentru sănătatea pielii și a părului.
5. Poate oferi energie pentru a trece peste zi.
Anii necunoscuți, cunoscuți și sub numele de „anii pierduți” ai lui Iisus Hristos, dintre vârsta…
Armonizați energia din casa dvs. pentru un mediu liniștit și plin de bucurie cu ajutorul…
Ați observat vreodată cum unii oameni nu-și pot ascunde emoțiile, oricât de mult ar încerca?…
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…