Sari la conținut

Beneficiile sfeclei roșii. Leguma românească te scapă de tumori

Sfecla roșie, regina grădinilor din România, este o plantă foarte benefică pentru sănătate. Sucul de sfeclă te ajută în lupta împotriva tumorilor. Sfecla roșie conține flavonoizi, componente care luptă împotriva tumorilor canceroase.

Iată cum prepari sucul anti-cancer bogat în vitamine, fibre și anti-oxidanți

-1 pahar cu apă (250 ml)

1 sfeclă roșie de mărime medie

1 morcov de mărime medie

1 măr

4 cuburi de gheață

Amestecă toate ingredientele în blender și savurează sucul pe stomacul gol, deoarece atunci se absorb cel mai bine substanțele nutritive.

În afară de asta, sucul de sfeclă roșie curăță și îmbunătățește funcția rinichilor. În plus, ajută la eliminarea toxinelor și metalelor grele din organism, atât de periculoase pentru sănătatea noastră.

Amestecă sfecla roție cu sucul de la o jumătate de lămâie. Lămâia este bogată în anti-oxidanți și te va ajuta să te detoxifiezi.

A.

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel