miercuri, iunie 23, 2021

La sala de fitness nu există aparate pentru a-ți antrena vocea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o faci. O voce puternică și plăcută înseamnă o voce clară, cu intonație și pronunție corectă. O astfel

de voce atrage oamenii și îmbracă omul respectiv într-o aură de încredere în sine la fel de puternică.

Unii oameni au o voce puternică de la natură, alții trebuie să învețe să și-o folosească.

E vocea mai mult decât un instrument de comunicare?

Un discurs bun sau o contribuție semnificativă în cadrul unei dezbateri depinde de ce anume spui. Dar dacă nu se înțelege ce spui, atunci reflectă faptul că nu ai încredere în tine sau în afirmațiile tale. Vocea este astfel o parte importantă din orice conversație.

Așadar, iată care sunt cele mai simple și eficiente modalități de a avea o voce

sănătoasă.

Trucuri pentru voce

Dimineața fă următorul exercițiul: Uită-te peste umăr și trage aer în piept. Oftează și apoi mișcă-ți capul în față și în spate, apoi uită-te în față. Zâmbește. Exercițiul acesta te relaxează nu doar pe tine, ci îți relaxează și cozile vocale.

Gândește-te la mâncarea ta preferată și pronunță după aceea ‘’mmmh’’. Ține minte acest exercițiu de fiecare dată când simți că nu îți poți controla vocea.

Pune-ți un dop sau degetul mare între dinții incisivi. Citește un text scurt, cât de corect și tare poți. Acum îndepărtează dopul sau degetul și citește

textul iar. Poți observa o îmbunătățire în pronunție. Exersează cât de des poți.

Ca să îți antrenezi respirația, aprinde câteva lumânări și pune-le în cerc. Trebuie să le stingi pe toate deodată. În timp, vei învăța cum să stingi mai mult de 8 lumânări.

Cum îți menții sănătatea vocii

După un concert sau un eveniment în care trebuie să vorbești în fața unui public numeros simți următoarele lucruri: mâini transpirate, gură uscată. În cazul în care ai gura uscată, e recomandat să ai un pahar de apă la îndemână din care să iei înghițituri mici.

În plus, poți folosi comprimate de supt

care ajută la hidratarea mucoasei bucale și faringiene precum GeloRevoice® Îmbunătățirea considerabilă a vocii se datorează triplului său principiu de acțiune – link video mod de acțiune al comprimatelor de supt: efectul efervescent și mineralele stimulează glandele salivare. Componentele gelifiante (acid hialuronic, carbomer și xanthan) formează, în prezența salivei, Complexul de Hidrogel (stratul de Revoice Hydro-Depot®). Complexul de Hidrogel formează o peliculă protectoare pe mucoasa orală și faringiană.

Comprimatele de supt GeloRevoice® ameliorează afecțiuni ale vocii precum: dureri în gât, tuse, răgușeală, pierderea

temporară a vocii.

Așadar, nu uita să urmezi câteva sfaturi simple și reguli de prevenție, iar vocea ta va fi antrenată să facă față tuturor provocărilor.

Ultimele stiri

Parteneri