Sari la conținut

Beneficiile uleiurilor esențiale pentru menținerea siluetei

Ai câteva kilograme în plus de care vrei să scapi înainte să vină vara? Cu „rețeta” clasică, bazată pe o alimentație sănătoasă și echilibrată și un stil de viață activ, nu vei da greș niciodată, însă poți susține procesul de slăbire și cu ajutorul uleiurilor esențiale, administrate cum trebuie.

Descoperă beneficiile produsului 6Slim, un amestec de uleiuri eficiente pentru o siluetă de vis și o digestie sănătoasă!

Ce este 6Slim

Ambalat într-o sticluță practică, 6Slim este un mix de uleiuri optime, care susțin sănătatea digestivă și ajută în cadrul procesului de slăbire. Formula se bazează pe 6 uleiuri esențiale naturale:

– Ulei esențial de Grepfrut: conține limonen, compus care ajută la descompunerea grăsimilor, stimulând astfel metabolismul și arderea caloriilor; în plus, susține detoxifierea organismului și ajută la reducerea apetitului și a poftelor;

– Ulei esențial de Lămâie: stimulează metabolismul și detoxifierea organismului, ajută la reducerea apetitului și a poftelor și promovează digestia sănătoasă, contribuind la reducerea balonării și a disconfortului general abdominal;

– Ulei esențial de Portocală-dulce: stimulează metabolismul (conține limonen) și detoxifierea organismului, ajută la reducerea stresului și a anxietății, prevenind posibilele episoade de consum nesănătos și excesiv de alimente;

– Ulei esențial de Mentă: ajută la reducerea apetitului și a poftelor, promovează digestia sănătoasă, contribuind la reducerea balonării și a disconfortului general abdominal și poate ajuta la arderea mai rapidă a caloriilor;

– Ulei esențial de Ghimbir: stimulează metabolismul și arderea mai rapidă a grăsimilor, promovează digestia sănătoasă (reduce balonarea și disconfortul abdominal) și ajută la reducerea apetitului și a poftelor;

– Ulei esențial de Scorțișoară: conține cinamaldehidă, stimulând metabolismul, promovează digestia sănătoasă, contribuind la reducerea balonării și a disconfortului general abdominal și reglează nivelul de zahăr din sânge, prevenind consumul de alimente dulci.

Uleiul 6Slim este 100% integral și pur, conținând uleiuri esențiale concentrate, de înaltă calitate, nediluate, fără solvenți, aditivi, conservanți sau arome artificiale. De asemenea, este și 100% natural și pur: uleiurile de mentă, ghimbir și scorțișoară sunt obținute prin distilare, iar uleiurile din citrice sunt obținute prin presarea la rece a cojilor fructelor.

Beneficiile 6Slim

Când este administrat intern, uleiul esențial 6Slim contribuie în mod semnificativ la susținerea procesului de slăbire. Datorită numeroaselor ingrediente, acesta are următoarele beneficii:

– reglează apetitul și reduce senzația de foame, ajutând la controlul poftelor alimentare;

– susține sănătatea digestivă, contribuind la funcționarea normală a tractului digestiv;

– reduce disconfortul abdominal, fiind util în caz de balonare, flatulență, indigestie, spasme abdominale;

– are proprietăți termogenice, stimulând arderea mai rapidă a grăsimilor;

– contribuie la menținerea unui nivel sănătos de zahăr din sânge, reducând poftele de dulce;

– are proprietăți antioxidante, contribuind la stimularea metabolismului și ajutând la echilibrarea greutății;

– are efect revitalizant și susține energizarea organismului în timpul procesului de slăbire.

Administrare și contraindicații

Pentru a profita din plin de beneficiile mixului de uleiuri esențiale 6Slim, acesta trebuie administrat intern. Cel mai ușor, se poate consuma diluând 2-3 picături în miere (1 linguriță) sau uleiuri alimentare (1/4 linguriță de ulei de floarea soarelui, măsline, cocos) – recomandat pentru diabetici. Poate fi utilizat și cu ajutorul capsulelor vegetale goale: adăugați în capsulă, cu ajutorul unei seringi/unui picurător, uleiul esențial diluat în ulei alimentar, închideți capsula și înghițiți imediat.

Poate fi utilizat și extern, însă cu beneficii care nu țin de procesul de slăbire. De exemplu, poate fi masat în zonele cu celulită, după un duș cald. Poate fi utilizat și pentru aromaterapie (în difuzoare speciale) sau în inhalații reci (pentru relaxare) sau fierbinți (pentru căile respiratorii).

Uleiul 6Slim nu conține alergeni și, desigur, conține 0 calorii. Totuși, acest produs vine cu anumite contraindicații: nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 7 ani și, desigur, persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Nu trebuie depășită doza zilnică recomandată și nu trebuie consumat nediluat.

De asemenea, pentru rezultate optime, consumul uleiului 6Slim trebuie să vină în completarea unui stil de viață sănătos, bazat pe alimentație sănătoasă și echilibrată, hidratare corespunzătoare, activitate fizică regulată, somn odihnitor, gestionarea stresului și îngrijirea corpului și/sau a minții, după caz.

Cu uleiul 6Slim cu mix de 6 uleiuri esențiale, vei primi un sprijin suplimentar eficient în procesul (adesea) obositor de slăbire. Bucură-te de silueta la care ai visat mereu și de confortul digestiv optim, ambele obținute într-un mod 100% natural!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel