joi, august 18, 2022
Bianca Brad a şocat în urmă cu câteva zile când a dezvăluit, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, că în urmă cu şase a ani a fost diagnosticată cu cancer la sân.
Îurmă cu 13 ani, Bianca Brad a trecut printr-o dramă imensă, din care nu și-a revenit niciodată în totalitate. Inima fetiței sale, aflată încă în pântece, s-a oprit, cu numai câteva zile înainte de a se naște. Bianca a suferit atunci un șoc, fiindu-i imposibil să accepte că fiica ei s-a stins cu puțin timp înainte de a veni pe lume. S-a luptat ani de zile cu depresia, însă gândul că Emma o veghează de sus și că îi trimite semne din când în când a ajutat-o să meargă mai departe. S-a apropiat de Dumnezeu și tot el a ajutat-o să treacă peste o altă dramă a vieții, care avea să se întâmple în urmă cu șase ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân.
“În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat! (…)”, a povestit Bianca, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Bianca Brad: „Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc”

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mărturisit Bianca Brad.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre un produs farmaceutic. Medic: Nu e...

Bianca Brad

Drama kilogramelor și a unui regim dus la extreme: „rumegam frunzele alea, plângeam și mâncam, pentru că era groaznic”

„Acum am 56 de kilograme! Atunci am slăbit vreo 20 de kile, după care am tot slăbit, pentru că eram pe frică atunci, tot ce făceam eram mânată de frică, am slăbit fiind extrem de strictă și de exagerată. Nu mâncam cu ulei, sare, doar frunze, rumegam frunzele alea, plângeam și mâncam, pentru că era groaznic! Și pe stresul ăsta și pe faptul că nu mai mâncam nimic altceva decât frunze verzi și eventual nuci și măsline, fără pâine, fără nimic altceva, ajunsesem la 46 de kile, lucru care s-a văzut în poze. Apoi mi-am dat seama că nu asta este calea și am început să îmi revin! Acum mai mănânc o prăjitură, dar nu un tort întreg sau nu mănânc în fiecare zi dar sunt cu măsură și nu mănânc mâncare procesată, din comerț, salamuri în niciun caz, am renunțat la genul ăsta de mâncare, mănânc mult vegan.”

Te-ar mai interesa: A ajuns la medic din cauza unei banale iritații pe...

Meniul unei zile normale

„De multe ori nu mănânc până la prânz. Țin post intermitent, de exemplu! Adică mănânc seara, pe la 7-8, în funcție de cum e ziua și până a două zi spre prânz, nu mănânc, doar beau apă sau mănânc o banană, un fruct, cel mult, sau la prânz salată, mâncare de linte. Ca și carne am introdus peștele, dar peștele de captură, nu din crescătorie, și carne, pui de țară, cei crescuți la sol. Recomand tuturor să nu mănânce pui când ies la restaurant decât dacă au garanția că se folosește pui crescut la sol, ceea ce nu se întâmplă, pentru că puii sunt crescuți cu hormoni și asta mâncând în mod frecvent, pentru că este o mâncare ieftină, duce la niște dereglări hormonale foarte mari!”

Te-ar mai interesa: Alertă de călătorie pentru Grecia! Anunțul autorit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private