sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Bianca Brad, mărturisiri cutremurătoare: Când auzi de cancer, îţi vezi moartea cu ochii. În primele zile am plâns continuu, mă gândeam că nu o să-l mai văd pe băieţelul meu.

Bianca Brad poate spune cu siguranță că s-a aflat pe culmile disperării. Iubită, adulată, frumoasa Bianca Brad părea că are totul, la începutul anilor 90, când era un model de succes și o actriță din ce în ce mai cunoscută.

Te-ar mai interesa: Andreea Marin: Pericolul e doar în mintea ta. Mă A...

Aarc.ro - Totul despre Filmul Romanesc

Bianca Brad: „Dușmanul cel mai mare al nostru este frica”

Sub zâmbetul său molipsitor și sincer, Bianca Brad, acum în vârstă de 53 de ani, a ascuns drame, boli și căderi pe care nu mulți le-ar fi putut depăși.

„Există un proverb ebraic ce spune că Dumnezeu, înainte să te întărească, te topește. Și mai e ceva, noi suntem ca niște diamante neprelucrate, ca niște bolovani neșlefuiți care ajung să strălucească prin foarte multe lovituri. Procesul este foarte dureros, dar la final obții ceva prețios. Așa suntem și noi, oamenii. Dacă accepți suferința ca pe un proces de evoluție și de mântuire, îți face bine.

Dușmanul cel mai mare al nostru este frica. Dar dacă ți-e frică înseamnă că nu ai credință. Altfel nu ar avea putere să fie acolo. Cu cât credința este mai puternică, cu atât este frica mai mică. Atunci, în cel mai complicat moment, când nu găsești ieșirea din cele mai cumplite situații de viață, și zici „Doamne, facă-se voia Ta!”, te lași în voia Lui, El te ajută.

Te-ar mai interesa: AȘA ar trebui să mesteci ALIMENTELE pentru a evita...

Eu, când eram mai mică, nu credeam în Dumnezeu. Mă socoteam atee. Ai mei nu mergeau la biserică, nu aveam obiceiul să mergem duminca la slujbe iar la mine în casă nu s-a vorbit despre așa ceva. L-am descoperit pe Dumnezeu ulterior, adică după ce mi-am pierdut fetița”, povestea în urmă cu ceva timp vedeta.

Bianca Brad, trasă prin inel ca un fotomodel, la 47 de ani! A eliminat un aliment din dietă

„Cancerul nu se vindecă doar cu terapie alternativă, vă spune cineva care a încercat terapie 6 ani de zile”

Bianca Brad este o învingătoare. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă în 2015, însă a încercat să își păstreze zâmbetul pe buze și să ducă această luptă în privat pentru ca apropiații ei să nu sufere. Vedeta a mărturisit că totul s-a declanșat de la un șoc emoțional suferit.

Te-ar mai interesa: Cea mai proastă veste a zilei! Un medic avertizeaz...

„Am fost diagnosticată în luna mai 2015. Eram în luptă, nu se vedea. Am reușit să ascund destul de bine, am făcut-o pentru a-i proteja pe mama și pe fiul meu. Mama a aflat anul acesta, pe 27 septembrie, când am vorbit pentru prima oară la o conferință.

M-am trezit într-o noapte cu dureri foarte mari la sân, Am căutat informații să văd ce este, am început să intuiesc. Eu nu fusesem la controale, asta a fost o greșeală. La mine a fost declanșat pe un șoc emoțional pe care l-am avut în 2013. Mare atenție la emoții, la șocuri emoționale, pot declanșa tot felul de boli.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă când nivelul nostru de calciu este ...

(…) Am simțit o durere la sânul drept, care este legat de partenerul de viață, exact cum am pățit în 2013. M-am programat, am făcut ecografie, am văzut cum se uita doctorița. Am făcut mamografie în aceeași zi, medicul mi-a dat vestea când a văzut. (…)

Am muncit mult, am făcut tot ce se putea face. Eu m-am axat pe credință, dar am făcut RMN-ul care a confirmat. Cancerul nu se vindecă doar cu terapie alternativă, vă spune cineva care a încercat terapie 6 ani de zile.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. O zodie are cel mai mare ghi...

Am făcut un tratament hormonal, dar am refuzat chimioterapia, m-a speriat foarte tare, am simțit că nu este ce trebuie pentru mine”, a povestit Biaca Brad, pentru Antena 3.

Bianca Brad se chinuie încă să îşi recupereze banii, după incidentul de la mall: „E o sumă mare, cu mai multe zerouri”

Bianca Brad: „Când auzi de cancer, te dărâmă o asemenea veste, te aruncă în depresie”

Bianca Brad a recunoscut că a fost dărâmată emoțional când medicii i-au spus că are cancer, iar vindecarea s-a făcut în timp, cu multă muncă și credință.

„Nu s-a întâmplat peste noapte, a fost un proces dificil, a durat şase ani. Când credeam că nu mai pot, mai puteam puţin şi acum mă simt o învingătoare. Aşa mi-a spus şi medicul oncolog, şi chirurgul care m-a operat.

Când auzi de cancer, te dărâmă o asemenea veste, te aruncă în depresie, îţi vezi moartea cu ochii. Prefer să spun aşa decât să spun că sunt o supravieţuitoare, setarea mentală contează foarte foarte mult.

(…) Nu vreau să mă identific cu boala, plus că această boală nu mai este acum o condamnare la moarte. Exista terapii care ajută, tratamente mai bune, medici mai performanţi, şanse mai mari.

În primele zile nu am putut să ies din casă, am plâns continuu, mă gândeam că nu o să-l mai văd pe băieţelul meu, că o să crească fără mamă. Avea atunci 10 ani, acum are 16.

Am avut o discuţie cu Dumnezeu (…) care m-a făcut să iau această decizie şi am zis “Doamne, mă las în voia Ta” şi aşa am făcut”, a mai spus Bianca Brad.

Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său - KFetele

„Pe mine m-au ajutat foarte mult momentele grele din viață”

În urmă cu un an, Bianca Brad povestea într-un interviu pentri Life, că în cazul ei momentele grele prin care a trecut au ajutat-o, deși părea că nu mai există viitor sau speranță. Actrița a mărturisit că este foarte atentă la felul în care gândește, evitând să trimită gânduri rele sau să fie supărată pe cineva.

„Eu cred foarte mult în puterea gândului. (…) Când gândești rău, îți faci ție rău. E ca și atunci când nu ierți și ajungi să porți cu tine toată greutatea resentimentelor. În vreme ce atunci când ierți se produce o eliberare fantastică.

Eu nu fac așa ceva, nu trimit gânduri rele. Dar știu sigur că atunci când te rogi pentru cineva cu care ai o problemă, care are o stare proastă sau este într-un blocaj, îi trimiți iubire și lumină, ți se întoarce cu bine și vezi cum omul se deschide și este mai luminos.

Știi cum se spune? Trebuie să-ți cobori mintea în inimă.

Iar asta am învățat-o în timp. Am avut trăiri de moment, revelații, experiențe personale, am înțeles.

Pe mine m-au ajutat foarte mult momentele grele din viață, acelea în care am fost foarte jos, când nu mai știam cum, nu mai știam de ce. Dar atunci rugăciunea mea era atât de sinceră.

Lași la o parte orice temeri, orice rușine și nu cu ură sau disperare, ci cu sinceritate te rogi, îți pui sufletul acolo și accepți ce ți se întâmplă; îi ceri Domnului să-ți lumineze sufletul, mintea, să-ți trimită în cale oamenii de care ai nevoie, după care ai răbdare. Fără încrâncenare”, este mesajul vedetei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private