miercuri, martie 22, 2023

Bicarbonatul de sodiu. Adina Alberts: Pulberea alcalină care ne poate feri de cancer!

Medicul Adina Alberts a prezentat într-un video postat pe pagina sa de Facebook cele mai importante beneficii ale bicarbonatului de sodiu pentru sănătatea noastră. Astfel putem să ne protejăm corpul împotriva invaziei de sustanțe toxice, conținute de produsele de curătare, care în timp pot conduce la boli precum astm, cancer și alte probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Cancer colorectal. Trebuie evitate cu orice preț a...

„Nu există gospodărie care să nu aibă bicarbonat de sodiu sau așa ar trebui.

 • Bicarbonatul de sodiu este pentru a ne împrospăta casa, îl folosim în gospodărie cu multiple întrebuințări.
 • Îl utilizăm pentru a ne menține sănătatea, de la dinți până la unghii, de la păr până la piele.
 • Și îl mai folosim și pentru frumusețe

Bicarbonatul de sodiu este o bază, deci este alcalină, are proprietăți alcaline.

Și ca orice substanță cu proprietăți alcaline va neutraliza tot ceea ce este acid. Tot ce este patogen, tot ce ne face rău, tot ce crește canceros în noi are nevoie de aciditate. Dacă noi schimbăm aciditatea și alcalinizăm zonele respective, sistemele respective, organele respective, într-un fel sau altul, avem șanse să blocăm dezvoltarea unor agenți patogenți sau a unor celule de natură neoplazică, în zonele respective.

 • Bicarbonatul de sodiu este foarte util pentru igienizarea cavității bucale. Este, de altfel, folosit foarte des ca înlocuitor al produselor de igienă bucală, al pastei de dinți sau al apei de gură.

  Te-ar mai interesa: Ponturi pentru evitarea instalării diabetului. Ce ...

 • Bicarbonatul de sodiu alcalinizează aciditatea gastrică. Dacă, de exemplu, am mâncat ceva ce nu ne-a priit și avem arsuri, ne doare stomacul sau avem un reflux gastro-esofagian, adică ne vine înapoi mâncarea pe gât, e un leac pe care îl cunoaște toată lumea. O linguriță de bicarbonat de sodiu rezolvă această problemă. Neutralizează aciditatea în exces de la nivel gastric.

 • Bicarbonatul de sodiu previne apariția și reapariția recăderilor de infecție urinară. O linguriță de bicarbonat de sodiu într-un ceai dizolvat și băut, o dată sau de două ori pe zi previne apariția acestor recăderi infecțioase, de la nivelul aparatului urinar.

 • Bicarbonatul de sodiu albește pielea.

  Te-ar mai interesa: Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pr...

 • Închide porii.

 • Tratatează tot ce înseamnă coșuri, acnee, formațiuni tumorale, de la nivelul pielii. Pentru că alcalinizează mediul și prin alcalinizare, flora bacteriană nu se poate dezvolta. De aceea bicarbonatul de sodiu este util pentru igiena pielii, a tenului, mai ales dacă avem un ten cu tendințe de îngrășare.

 • Bicarbonatul de sodiu ne ajută să ne tratăm micozele de la nivelul unghiilor. Este greu de tratat până la capăt micoza unei unghii. Toaletarea unghiei în fiecare zi cu bicarbonatul de sodiu va duce la o vindecare în timp, dar sigură, a acestor probleme.

  Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

 • În urma unei activități musculare sportive intense, o linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvat într-un pahar cu apă va temporiza și va reduce febra musculară. Pentru că neutralizează acidoza care apare în musculatura care a fost lucrată”, este mesajul Adinei Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private