Sari la conținut

Adina Alberts, semnal de larmă: În ce caz, sub nicio formă, nu trebuie să ne vaccinăm anti-covid?

Campania de vaccinare anti-covid

Adina Alberts, semnal de larmă: În ce caz, sub nicio formă, nu trebuie să ne vaccinăm anti-covid?

Celebrul medic estetician, cunoscut pentru implicarea sa în informarea populației în legătură cu subiectele de sănătate, a vorbit despre vaccinarea în masă anti-covid.

Într-un video postat pe contul său de YouTube, Adina Alberts a vorbit despre categoriile de perosane care nu ar trebui, sub nicio formă să se vaccineze.

„Cine se vaccinează și, mai ales, cine nu trebuie să se vaccineze? Ați auzit pe undeva topica asta? V-a spus cineva public, ne-a informat cineva public deaspre acest subiect?

Haideți să încerc să fac eu o trecere în revistă a celor mai importante aspecte legate de vaccinare. Oameni buni, suntem foarte mulți români, cetățeni ai acestei țări, care am trecut prin boala Covid.

Unii au trecut fără să-și dea seama, nici nu știu că au fost bolnavi, sunt purtătorii sănătoși. Alții au făcut forme foarte ușoare, pe care nu le-au testat și nu știu că au fost bolnavi. Marea majoritate știm că am fost bolnavi.

Adina Alberts, semnal de larmă: În ce caz, sub nicio formă, nu trebuie să ne vaccinăm anti-covid?

Toți acești oameni, această categorie a populației României, au dezvoltat anticorpi. (…) Atâta timp cât organismul a intrat în legătură, a intrat în contact cu acest virus, SARS-CoV-2, și-a dezvoltat sistemul imunitar propriu, anticorpi împotriva acestui virus, nu trebuie, sub nicio formă, să ne administrăm vaccin împotriva acestui virus. Pentru că am bulversa, am agresiona propriul nostru sitem imunitar.

Dacă am decis să ne facem vaccinul, obligatoriu trebuie să ne testăm înainte, oameni buni.

  • Dacă am avut în antecedente boala respectivă și am dezvoltat anticorpi, pa, la revedere, nu ne vaccinăm.
  • Dacă nu cumva suntem bolnavi și avem virusul în acel moment în care am vrea să ne vaccinăm, la fel, pa, la revedere. Nu ne putem face vaccinul în momentul în care suntem într-o fază acută.

Este foarte important să știm lucrurile astea, să știm cum gestionăm. Bun, este foarte important să fi avut mai multe detalii despre acest vaccin, să fi avut o experiență, să fi avut un timp suficient de mare despre aceste studii care s-au făcut asupra eficacității și eficienței acestei vaccinări și, mai ales asupra reacțiilor adverse care ar putea apărea după vaccinare. Nu am avut acest timp, totul este pe repede înainte. Riscurile sunt mari.

De aceea pledez pentru a fi foarte atenți. Noi, fiecare dintre noi, suntem responsabili, în mod direct, de sănătatea noastră și a celor dragi. Deci, trebuie să fim informați și să gestionăm singuri aceste vremuri. Și, mai ales, deciziile pe care le luăm în aceste vremuri”, a spus Adina Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel