Sari la conținut

Bill Gates a dezvăluit cele două alimente nelipsite din dieta sa: Nimeni nu se aștepta la asta

bill gates
sursa foto: retete si vedete

Fiind unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, se bucură de acces la o varietate de lux, inclusiv la cele mai bune și mai exclusiviste restaurante din lume.

Cu toate acestea, ceea ce puțini știu este că cele mai mari slăbiciuni gastronomice ale sale sunt departe de sofisticare și de bucătăria de elită, inclusiv mâncarea nesănătoasă. Iată toate detaliile.

Bill Gates: care sunt alimentele sale preferate?

Potrivit interviurilor și propriilor declarații, creatorul Windows nu poate rezista nici la Diet Coke, nici la un hamburger de la celebrul lanț de fast-food McDonald’s. Atât de mult încât a rezervat odată un restaurant cu stele Michelin doar pentru a comanda o cutie de Diet Coke.

Într-atât de mult încât odată a rezervat un restaurant cu stele Michelin doar pentru a comanda o cutie de Coca-Cola Light. În cazul în care aveți suspiciuni cu privire la această anecdotă, utilizatorii pot verifica singuri obsesia lui Gates prin intermediul materialului video.

Documentarul Netflix Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates arată cum, indiferent unde se duce, dozele de Diet Coke se îngrămădesc în jurul său.

În ceea ce privește cealaltă mâncare, directorul general al Fundației Gates, Joe Cerell – un apropiat al co-fondatorului Microsoft – a declarat pentru The Daily Telegraph că mâncarea preferată a lui Gates este un cheeseburger de la McDonald’s.

Cerell a mers atât de departe încât a afirmat că mâncarea a devenit parte din meniul zilnic al magnatului, o dezvăluire surprinzătoare având în vedere că fosta sa soție, Melinda Gates, a interzis acest fel de mâncare în casă în timpul relației lor.

bill gates
sursa foto retete si vedete

Ce meserii vor supraviețui inteligenței artificiale?

Proprietarul Microsoft consideră că inteligența artificială este una dintre cele mai importante inovații din ultima vreme și o compară cu crearea internetului. În aceeași ordine de idei, magnatul a evidențiat marele potențial al software-ului de a „transforma educația, sănătatea și piața muncii, deschizând noi oportunități și oferind soluții la marile provocări”.

Gates a remarcat că, în viitor, cele mai puternice profesii vor fi cele ale căror principale domenii de activitate vor fi inteligența artificială, energia și biologia. El a subliniat elementele esențiale ale acestor domenii de studiu.

Filantropul a subliniat că tehnologia ChatGPT oferă o gamă largă de opțiuni, cum ar fi „să lucrezi mai puține ore și să te concentrezi pe sarcini mai creative și mai semnificative”. În plus, el a subliniat că mașinile vor fi capabile să „preia sarcini de rutină, cum ar fi luarea de notițe la ședințe și rezumarea ideilor cheie”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel