sâmbătă, februarie 4, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat ce trebuie să facem pentru a gestiona energia negativă, astfel încât să nu ne afecteze calitatea vieții.

Lidia Fecioru a mai menționat că trăirea furiei îmbolnîvește ficatul. În plus, este bine să știți că de câte ori retrăim un episod care ne-a produs durere, gelozie, supărare, furie, energia negativă crește.

„Trăitul furiei îmbolnăvește ficatul. Practic tot ce însemnă aceste energii negative pe care noi le acumulăm, ele se răsfrâng asupra noastră.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Într-o zi se acumulează multe chestii pentru că noi ne-am supărat pe noi şi toată ziulica ne merge rău”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru care a dat apoi câteva exemple din viaţa sa personală când a fost nevoie să gestioneze energia negativă.

„Energia negativă este ca un scurtcircuit care trebuie să se producă”

„De când mi-am rupt mâna, tensiunea s-a acumulat şi ea, undeva trebuie să pocnească. Când am venit la Chişinău am stat 4 ore în vamă la români şi 4 ore în vamă la Moldoveni. 8 ore cu doi copii mici în mașină pentru că diaspora venea în vacanță şi s-a tărăgănat atât de mult.

A doua zi mi-am rupt mâna că eram foarte furioasă. Sau în perioada asta cât am fost cu mâna blocată am luat o gură de canal şi mi-am tăiat cauciucurile şi genţile pe partea stângă la amândouă roţi.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Deci undeva ea (n.r. furia) trebuie să explodeze. Mi s-au întâmplat toate şi mi se sparge şi țeava. Pentru că noi ne încărcam cu atâta energie negativă că ea trebuie descărcată.

Este ca un scurtcircuit care trebuie să se producă. Sentimentele astea, a trăirilor de emoţii negative, indiferent ce e, ne încarcă destul de mult”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.


Energia negativă scade calitatea vieţii. Află dacă eşti în pericol

Lidia Fecioru a explicat apoi care sunt rezultatele unui trai încărcat cu energie negativă şi ce este nevoie să facem pentru a întrerupe acumularea energiei negative.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

„Dacă stăm prea mult în această dispoziție care ne accentuează starea noastră de furie, starea noastră de supărare de nervi se răsfrâng asupra noastră.

Trebuie să găsim măcar ceva în acea zi care să ne bucure. Încerc să mă detașez şi poate chiar evit să vorbesc la telefon ca să nu mă mai enervez. Două ore cel puţin, nu răspund la telefon.

Ne încărcam cu energie atunci când ne plângem constant. Sunt oameni care când încep discuția se plâng. Tu dacă vrei să spui ceva, nu mai ai loc. Sunt inclusiv vampiri energetici. Plus că, îţi dai energia ta şi acumulezi alta negativă în loc.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

Atunci când avem multă energie negativă simțim o stare de oboseala psihică, nu avem dispoziție. Cei care nu se pot odihni în aceste perioade au acele stări pentru că gândurile negative bubuie suprarenalele care secretă mai multă adrenalină. Şi atunci de ce creşte furia?

Că noi hrănim această chestie interioară. Este o conjunctură întreagă. La starea de nervozitate şi de trăire intensă negativă, de obicei, se mai declanșează o durere herniei heatale cu reflux gastric.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

Şi doare aia într-un mare fel. Cei care se plâng că îi doare fierea nu au nimic, este starea de stres pe care au ţinut-o şi se întâmplă ceva.

Ori se întâmplă ceva în casă, se sparge ceva. De obicei becurile pocnesc când se acumulează multă energie. Devenim conflictuali şi la muncă şi acasă şi creşte tensiunea acasă, între colegi.

Pe fondul acesta se creează acele zone Zoster”, a mai spus Lidia Fecioru.

Cum scăpăm de energia negativă

„Dacă ai posibilitatea să urli din toţi rinichi să simți că vibrează tot sau mai trântim câte o farfurie în pământ. Sau facem mișcare, să țopăim pe toată talpa, pentru că în călcâie avem centri nervoși Şi ne descarcăm de energie negativă. Mai putem să facem un duş, care îţi dă pauza să fi tu însuți şi spală energia negativă.

Bocetul este o descărcare energetică negativă autentică. Să plângi cu vorbe, să simţi că sare cămeşa de pe tine. Oamenii plâng atunci când le e milă de ei, când doare acolo în interior. Este o descărcare fenomenală”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private