Sari la conținut

Pildă genială, despre lămâi și invidie. Lidia Fecioru: Am o poveste foarte frumoasă!

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Pildă genială, despre lămâi și invidie. Lidia Fecioru, bioenrgoterapeut, a relatat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascune o poveste foarte frumoasă.

„Am o poveste foarte frumoasă pentru pilda de astăzi. Este despre lămâi și invidie și sună cam așa:

Soția îi trimite pe soț până la piață să cumpere niște lămâi. Înainte să plece de acasă, soția îi spune soțului să aleagă niște lămâi mari și frumoase, ca să poată să facă niște ceai.

Ajuns soțul la piață, acesta se tot uita la o lădiță cu lămâi, dar nu atât de frumoase și mari cum își dorea soția. Alături, era un domn care alegea lămâi dintr-o altă lădiță. Acelea erau mari și frumoase, exact cum își dorea soția sa.

Pildă genială, despre lămâi și invidie. Soțul se tot gândea apăsat la domnul de alături care căuta în lădița cu lămâi frumoase. La un moment dat, soțul și-a spus în gând că își ia inima în dinți și se duce să-i zică să plece, ca să poată alege și el. Când se uită într-o parte, acolo era oglinda”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei de la Antena 3.

lidia

Lidia Fecioru, leacul zilei

Lidia Fecioru a oferit leacul minune pentru o imunitate de fier. Bioenergoterapeutul a prezentat un remediu care ajută la regenerarea celulelor.

Cu toții îl facem și ne și place. Este vorba despre usturoi, pe care îl putem face în tigaie sau la cuptor.

6 căței de usturoi, la două, chiar trei zile. Ideal de mâncat lângă orice alt fel de mâncare.

Se poate mânca și copt. Este un tratament foarte bun, mai ales împotriva paraziților și microbilor.

Este la fel de bun și copt în cuptor. Când este preparat în cuptor, mirosul dispare. Crește imunitate și ajută la regenerarea celulelor”, a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei, de la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel