miercuri, iunie 7, 2023

Biserica română, donație generoasă pentru spitalul în care pacienții mor din lipsă de medicamente: „Medicina este un dar de la Dumnezeu”

BOR nu rămâne indiferentă la nevoile oamenilor, mai ales a celor bolnavi.

După acuzațiile grave ale unui medic de la Spitalul Municipal Huși, potrivit cărora lipsa medicamentelor a dus la moartea unor pacienţi,  reprezentanții locali BOR au reacționat prompt.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar spune care este cel mai bun ”medicament”...

Credit foto: Știri Est

Biserica română, donație pentru spitalul în care pacienții mor din lipsă de medicamente

Asociația „Filantropia Ortodoxă”, a Episcopiei Hușilor, a venit în sprijinul pacienților și cadrelor medicale ale Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” din Huși, cu o donație generoasă de medicamente și materiale sanitare.

„Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, Asociatia „Filantropia Ortodoxă” Huși a donat Spitalului „Dimitrie Castroian” medicamente, seruri și materiale sanitare (comprese, pansamente, pungi urinare, seringi, stilouri/penuri pre-umplute cu insulină, geluri dezinfectante, etc.).

Medicina este un dar de la Dumnezeu, un miracol în sine pe care îl prețuim, îl admirăm și-l încurajăm să se dezvolte.

Te-ar mai interesa: 5 semne de avertizare pentru un atac de cord care ...

Acțiunea de astăzi face parte dintr-un program mai amplu al Asociației, intitulat „Biserica și Spitalul”, prin intermediul căruia, de-a lungul timpului, am venit în sprijinul pacienților și a mai multor unități sanitare, din județ și nu numai, cu materiale sanitare, medicamente, obiecte de mobilier specific sau bunuri de larg consum.

Avem o colaborare frumoasă cu toate cadrele medicale, cărora le mulțumim pentru efortul depus în sprijinul celor în suferință”, a declarat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, potrivit stiriest.ro.

Te-ar mai interesa: Fructul interzis celor care suferă de colon iritab...

Medicii sunt amenințați să nu vorbească

Potrivit presei locale, medici sunt amenințați să nu vorbească, în timp ce pacienții mor din lipsă de medicamente.

Managerul Bogdan Popa și directorul medical au convocat medicii la o ședință.

Acestora li s-a transmis să mai vorbească despre lipsurile din spital, în caz contrar pot rămâne faără locurile de muncă deoarece unitatea sanitară se va închide.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private