miercuri, iunie 23, 2021

Anca Pop, tânăra cântăreață excentrică și-a pierdut viața cu puțin timp înainte de Crăciun, în 2018, după ce a derapat cu mașina și a plonjat în Dunăre, în timp ce se îndrepta spre casa părintească.

Deși Anca Pop era foarte excentrică și îi plăcea să stârnească adevărate controverse în lumea online cu modul său dezinhibat de a privi lucrurile și sexualitatea, cu familia avea o relație de zile mari.

Anca Pop a cântat și cu Goran Bregovic, muzician care și-a exprimat profundul regret după moartea năpraznică a Ancăi.

Însă o altă nenorocire a lovit acum familia Pop, la 6 luni după ce Anca s-a stins. Mama Ancăi Pop a murit. Tina Pop, sora artistei, a făcut anunțul trist pe contul ei de socializare.

Tânăra și-a anunțat prietenii că a mai primit o lovitură grea. Se pare că Lili Pop nu putea

suporta gândul că fiica ei a murit, nu s-a împăcat niciodată cu această idee. Femeia postase sute de mesaje pe pagina Tinei Pop, cealaltă fiică a sa, despre Anca Pop și moartea ei subită.

Surprinzător, sora cântăreței a fost chemată exact la 5 luni de la accidentul blestemat să intre în posesia lucrurilor Ancăi Pop, găsite în Dunăre multe luni mai târziu. Tina Pop a scris pe pagina sa de Facebook:

”Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactata de poliția din Svinita. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit in apa portofelul și laptopul. Am fost sa le recuperez, după care

am mers la Dunăre sa mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apa, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după 5 luni de stat sub apa. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după 5 luni de zăpada, ploi și vânt, intr-o apa curgătoare! Anca mea…”

Ultimele stiri

Parteneri