Sari la conținut

Blestemul safirului albastru al lui Lady Di: bijuteria care anticipează soarta tragică a lui Kate Middleton

blestemul safirului albastru
sursa foto: Chronista

Această piatră prețioasă este asociată cu karma și transmite energii negative. Teoriile susțin că este direct legată de dispariția Prințesei de Wales.

După o absență îndelungată, Kate a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu cancer în urma operației abdominale pe care a suferit-o în ianuarie. Într-un mesaj video, ea a mulțumit, de asemenea, publicului britanic pentru „minunatele mesaje de susținere și pentru înțelegerea voastră în timp ce m-am recuperat după operație”.

Pâna la mesajul său, Prințesa de Wales a stârnit teorii nesfârșite despre motivele absenței sale la evenimentele regale oficiale și lipsa ei de publicații pe rețelele de socializare. Cele mai tragice ipoteze se referă la ceea ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă cu safir albastru, folosit și de Lady Di.

blestemul safirului albastru
sursa foto: Chronista

Care este blestemul safirului albastru al lui Lady Di care anticipează tragedia lui Kate Middleton?

Zvonurile despre Kate Middleton au făcut deja înconjurul lumii și tot felul de speculații s-au născut în rândul utilizatorilor rețelelor de socializare. Printre cele mai hilare, se numără cei care vorbesc despre cea mai gravă tragedie pentru Kate Middleton legată într-un mod foarte sumbru de inelul ei de logodnă primit de la Prințul William: safirul albastru al lui Lady Di.

Cei care cred în astrologie susțin că safirul albastru este o piatră blestemată și cea mai puțin recomandată pentru a începe un angajament în cuplu. Acest lucru este legat de Saturn, așa că karma a căzut pe această bijuterie.

Istoria amintește că mariajul dintre Diana de Wales și actualul rege Charles al III-lea a fost marcat de nenorociri, cu infidelități și minciuni, dar și de cel mai nedorit final: moartea prințesei într-un accident de mașină.

Safirul este una dintre cele mai gingașe pietre, dar care poate avea o parte din esența primului său proprietar gravată pe el pentru totdeauna. Astfel, inelul de logodnă al lui Kate ar fi gravat de experiența teribilă a lui Lady Di care a cerut divorțul de Charles al III-lea în prezența unei a treia persoane din căsnicie, Camilla Parker-Bowles.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel