sâmbătă, august 8, 2020

Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, a avut o intervenție telefonică directă la TV, unde și-a exprimat profundul regret în legătură cu imensa pierdere a actriței Florina Cercel.

Actrița a decedat din cauza unui cancer pulmonar! Diagnosticarea cancerului pulmonar este dificilă, spun specialiştii. Deoarece simptomele lui pot fi confundate cu cele ale unei răceli persistente sau cu tusea cauzată de fumat. În majoritatea cazurilor, afecţiunea este diagnosticată când deja se înregistrează metastaze.

Citește și:

Florina Cercel s-a stins astăzi, discret, așa cum a și trăit. Echipa Teatrului Național din București a transmis un mesaj: „După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!”

Citește și:

Monica Pop a confirmat, la Antena 3, decesul Florinei Cercel. Celebrei actrițe de teatru și film s-a stins în această dimineață din cauza unei boli necruțătoare.

„Toți colegii ei sunt consternați… Nu cred că știau că este bolnavă. A fost un om deosebit. E o pierdere absolut imensă pentru lumea artistică. Îmi pare rău, a fost prietena noastră. Nu am cuvinte. Am sperat că o să mai dureze, dar, din păcate, s-a stins azi dimineață…”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Citește și:

„Nu-mi vine să cred! Am vorbit săptămâna trecută, am fost să o văd. (…) Va rămâne în amintirea tuturor românilor”, a mai spus Monica Pop.

Parteneri