Sari la conținut

Boala cruntă de care a suferit dr. Cătălin Cîrstoiu! A spus adevărul, deși nimeni nu a știut până acum

Dr. Cîrstoiu
Sursă Foto: Digi 24

Boala cruntă de care a suferit dr. Cătălin Cîrstoiu, noul candidat la Primăria Capitalei! A spus adevărul, deși nimeni nu a știut până acum.

Într-o conferință de presă, dr. Cătălin Cîrstoiu a spus care sunt planurile dacă va câștiga cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta spune că „Primăria Capitalei are nevoie de o restructurare a serviciilor de sănătate pe care le oferă cetățenilor”.

Pe final, candidatul a făcut o mărturisire personală șocantă. A spus despre boala care l-a obsedat multă vreme a vieţii sale.

Dr. Cătălin Cirstoiu, despre cancer
Sursă foto: stiripesurse

„Eu sunt medic, nu sunt om politic. Până astăzi eu nu am avut o carieră politică, dar astăzi este momentul în care cele mai mari două partide din România scoate pentru prima oară ”un produs” al acestei alianțe, candidatul la Primăria București.

Am lucrat ani la rând în domeniul sănătații. Acum vreau să lucrez la sănătatea orașului, la sănătatea aerului, a transportului și la sănătatea în general a Bucureștiului.
Primăria Capitalei are nevoie de o restructurare a serviciilor de sănătate pe care le oferă cetățenilor.

Dacă ar fi să vă fac o mărturisire personală, poate că una dintre obligaţiile faţă de pacienţii mei a fost să asigur la Spitalul Universitar tratamentul unor boli grave, cancer şi am făcut-o, zic eu. Are cel mai modern buncăr de radioterapie care există în Europa de Est. În scurt timp va fi funcţional.

Utându-mă la acest oraş, am văzut că probabil, prin diverse elemente de diagnosticare, are aceeaşi boală, boala asta care m-a obsedat multă vreme a vieţii mele, a declarat dr. Cătălin Cîrstoiu, potrivit stiripesurse.ro.

Amintim că medicul Cătălin Cîrstoiu a condus Spitalului Universitar de Urgență București. Dr. Cîrstoiu a fost șeful Secției Cl.Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB).

El a mai fost șef al SUUB în perioada 2009-1016. A demisionat în 12 aprilie 2016 după ce a fost ales decan al Facultății de Medicină ”Carol Davila”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel