Sari la conținut

Boala de care suferă Armin Nicoară: Am avut și gânduri de moarte

Sursă FOTO: WOWBIZ

Armin Nicoară nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere din România.

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu că celebrul saxofonist a trăit momente cumplite în copilărie, care i-au afectat viața.

Armin Nicoară a oferit dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost diagnosticat cu diabet. Artistul spune că a avut gânduri de sinucidere și credea că viața lui nu mai are niciun rost.

Boala de care suferă Armin Nicoară. „Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…) Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?”, a povestit Armin într-o emisiune Tv.

Recent, Armin Nicoară a izbucnit în plâns în cadrul unei emisiuni TV. Artistul mărturisește că tatăl său a fost afectat în momentul în care a aflat de diagnosticul său și nu a crezut că va fi în stare să își continue cariera muzicală. În cele din urmă, cu multă muncă și ambiție, Armin a reușit să demontreze cât este de talentat.

Sursă FOTO: WOWBIZ

Când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat

„Pot spune că este un duel tată-fiu. Multă lume nu mi-a văzut această latură, nu știu despre supărarea mea, dar tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el.

Eu, când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat, nu se vedea în mine că aveam potențial, că o să ajung aici. Cumva, s-a întâmplat atunci, stăteau la o masă tata, unchiul meu, Fane Bănățeanu, și fratele meu și spuneau: „Ce o să-i facem lui Armin, că el nu cred că o să cânte”.

Dumnezeu m-a ajutat să cred că am ajuns cât de cât destul de bine și acum am ales să facem un duel muzical, să-i demonstrez că și eu pot să cânt ca el. (…) Acum, tata e foarte fericit când mă vede și el plânge de bucurie alături de mama. Atunci, pe mine m-a marcat treaba aia”, a declarat Armin Nicoară într-o emisiune Tv, după cum relatează Wowbiz.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel