Sari la conținut

Boala secretă de care suferă Harry și Camilla. Durerea îi chinuie toată ziua

Boala secretă de care suferă Harry și Camilla. Prințul HARRY și Camilla au în sfârșit o legătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat, potrivit unui producător de pantofi.

Boala secretă de care suferă Harry și Camilla. Durerea îi chinuie toată ziua

Producătorul de pantofi a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent. Aceasta a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată Camilla, Ducesă de Cornwall și Harry, dar și despre ”tratamentul” pe care i l-au făcut, astfel încât să țină totul sub control.

Bliss susține că ducele de Sussex și ducesa de Cornwall suferă amândoi de o afecțiune cunoscută sub numele de bunions, o problemă obișnuită pe care majoritatea oamenilor o experimentează ca o protuberanță osoasă la baza degetului mare.

Când un pacient are un bunion, vârful mare se înclină spre celelalte degete, o afecțiune numită hallux valgus. Bunici sunt cele mai frecvente la femei, iar cauza este cel mai adesea încălțăminte inadecvată.

Ducesa „țipa de durere la sfârșitul zilei” după ce a stă toată ziua pe tocuri înalte.

Potrivit Sole Bliss, din cauza durerii ducesa este forțată poarte pantofi cu tocuri joase.

Camilla a spus: „Este un lucru pe care trebuie să-l accept”

Cu toate acestea, Camilla are pantofi special conceputi, permițându-i să stea în picioare și să meargă toată ziua.

Ducesa are 11 perechi pe care le folosește în timpul angajamentelor publice.

Perechea ei preferată costă 149 de lire sterline și a fost reciclată de 80 de ori până acum.

Ducele a dezvăluit că și el are această problemă. Afecțiunea de care suferă este probabil rezultatul serviciului său în Forțele Armate și a orelor petrecut în picioare.

Sole Bliss a confecționat pentru Harry două perechi de pantofi speciali care 189 de lire. Ca alternativă, reconstructia chirurgicala ar trebuie luată în discuție dacă durerea persistă, potrivit Express.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel