Sari la conținut

Boala teribilă cu care Meghan Markle s-a luptat toată viața ei

Ducesa de Sussex suferă de o boală cronică care o afectează de multă vreme. De aceea, ea a recurs la diverse tratamente alternative, în special la medicina orientală, care se pare că au ajutat-o destul de bine.

Boala cronică a lui Meghan Markle

Meghan Markle a declarat cu ceva timp în urmă că a început să sufere de migrene de la o vârstă foarte fragedă. Multă vreme, acest lucru i-a afectat stilul de viață și performanțele, dar, din fericire, a reușit să găsească o soluție la disconfortul ei.

Cum își tratează ducesa de Sussex boala?

Potrivit soției prințului Harry, într-un interviu din 2015, aceasta a fost nevoită să apeleze la medicina orientală pentru a combate efectele bolii sale. „Am crezut mult timp în acupunctură și în ventuze”, a dezvăluit actrița.

„Acupunctura și medicina orientală mi-au schimbat complet viața. Să trăiești fără migrenă este o schimbare de joc”, a mărturisit ducesa de Sussex, potrivit Panorama.

Meghan a apelat la medicina orientală și în timpul sarcinii sale

Presa străină a relatat că, în timpul primei sale sarcini, Meghan Markle a apelat și la acupunctură pentru a-și reduce nivelul de stres, astfel încât să poată avea o naștere mai ușoară. Cu toate acestea, în cele din urmă a trebuit să fie dusă de urgență la spital după o complicație minoră.

Actrița din „Suits” este, de asemenea, o adeptă a yoga și a saunelor, pe care le frecventează o dată pe săptămână și care îi completează rutina de wellness.

Înainte ca Prințul Harry să-și cunoască soția, obișnuia să aibă probleme din cauza exceselor sale. În urmă cu câțiva ani, a fost surprins gol în Las Vegas, în compania unei tinere dansatoare exotice și a stat mult timp sub influența alcoolului.

Astăzi este un bărbat diferit căruia se pare că îi place să fie un soț și un tată bun; Potrivit prietenilor apropiați, ei cred că aceste mari schimbări sunt datorită lui Meghan Markle, care i-ar fi interzis soțului ei să bea cafea pentru a-l duce la nivelul său maxim de bunăstare.

De ce a renunțat Harry la alcool, ceai și cafea?

Pentru a ne atinge bunăstarea, de multe ori trebuie să facem anumite sacrificii, cum ar fi să scapăm de alcool, junk food, cofeină, fumat sau excese. La acest lucru Meghan Markle se pricepe de minune, mai ales că a condus un site de stil de viață înainte de a se căsători cu actualul ei soț.

Așa i-a schimbat Meghan Markle viața prințului Harry

La întâlnirea cu Harry, ducesa de Sussex a decis să-i împărtășească stilul ei de viață, trucuri și sfaturi, care se pare că au făcut o schimbare semnificativă în viața Prințului Harry, care arată mult mai bine decât înainte de a se întâlni cu actrița.

Prințul Harry, care avea o reputație de petrecăreț, a renunțat la alcool din empatie când Meghan era însărcinată cu Archie, dar acum bea seltzer în loc de cofeină, potrivit Sunday Express.

„Având în vedere că a fost un băutor destul de brutal de când era adolescent, aceasta este o realizare”, a declarat pentru ziar o sursă apropiată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel